L’Infantil A va caure derrotat per la mínima (1-0) davant el FC Can Buxeres. Derrota immerescuda que li fa perdre l’oportunitat d’escapar-se en el liderat, ara 2 punts per sobre d’un segon classificat al que li queda encara per jugar un partit pendent.

Partit amb moltes ocasions de gol per part dels dos equips en jugar en un camp tan petit. Els locals van basar el seu joc en llançar totes les pilotes en llarg dins de l’àrea, mentre la Grama va posar el futbol. L’oportunitat més clara va ser després d’una jugada individual d’Izan que li va donar al pal.

En l’últim minut de partit, després d’una falta molt polèmica favorable al Can Buxeres, va arribar un córner llançat al segon pal i rematat a gol per als locals.

[divider]

El Infantil A cayó derrotado por la mínima (1-0) ante el FC Can Buxeres. Derrota inmerecida que le hace perder la oportunidad de escaparse en el liderato, ahora 2 puntos por encima de un segundo clasificado al que le queda todavía por jugar un partido pendiente.

Partido con muchas ocasiones de gol por parte de los dos equipos al jugar en un campo tan pequeño. Los locales basaron su juego en lanzar todos los balones en largo dentro del área, mientras la Grama puso el fútbol. La oportunidad más clara fue tras una jugada individual de Izan que le dio al palo.

En el último minuto de partido, después de una falta muy polémica favorable al Can Buxeres, llegó un córner lanzado al segundo palo y rematado a gol por los locales.

Por admin