L’Escola A «Jordi Romero» FEG, sisena classificada, va  descansar a la jornada passada, ara li toca rebre al líder, el Sant Gabriel, diumenge 9 de novembre des de les 10 hores. La Escuela A «Jordi Romero» FEG, sexta clasificada, descansó en la jornada pasada, ahora le toca recibir al líder, el San Gabriel, el domingo 9 de noviembre desde las 10 horas.

escolaA, fundacio grama,santa coloma,novembre1
escolaA, fundacio grama,santa coloma,novembre1

L’Escola B «Hugo Rosa» FEG 2 va perdre davant l’Escola C «Ferran Manresa» FEG 4 ;L’Escola B «Hugo Rosa» FEG és novena classificada amb 6 punts i jugarà al Municipal de Sant Adrià contra el Trajana des de les 10 hores el dissabte 8 de novembre. La Escuela B «Hugo Rosa» FEG 2 perdió ante la Escuela C «Ferran Manresa» FEG 4; La Escuela B «Hugo Rosa» FEG es novena clasificada con 6 puntos y jugará en el Municipal de Sant Adrià contra el Trajana diciembre de las 10 horas el sábado 8 de noviembre.

escola , fundacio grama,santa coloma,novembre1
escola , fundacio grama,santa coloma,novembre1

L’Escola D «Carmona»FEG  va empatar 5 gols contra el Santa Perpètua 5 a la seva estrena com a nova categoria a la Fundació Grama. Dissabte jugarà un altre amistós al Centre Municipal de F.Paco Navarro contra el Santa Perpètua. a Escuela D «Carmona» FEG empató 5 goles contra el Santa Perpètua 5 a su estreno como nueva categoría a la Fundación Grama. Sábado jugará otro amistoso el Centro Municipal de F.Paco Navarro contra el Santa Perpètua.

Escola D FEG,fundacio grama,santa coloma
Escola D FEG,fundacio grama,santa coloma

Por admin