Els Veterans de la FE Grama guanyen el seu sisè partit de lliga aquest cop contra el Congrés a qui golegen per 12-0, victòria clara que el consolida encara més en el liderat del grup.

» Golàs de Larios des de 25 metres que va penetrar per tota l’esquadra»

El portaveu dels Veterans FEGrama, Àlex López, ens recull les seves sensacions sobre el partdo contra el Congrés, dissetè amb sis punts en la classificació: «Jornada de gols. Els Veterans FEGrama goleamos al Habitatges Congrés en un partit dominat de principi a fi i on hi va haver fasese del partit a les quals es va poder veure un gran joc col·lectiu, on van abundar les triangulacions i ocasions de gol. Volem destacar el golàs de Larios des de 25 metres que va penetrar per tota l’esquadra i els tres gols del killer Paco Gil i de Ginés López. Amb aquests tres punts, la Fundació Grama continua líder una jornada més. Per a la setmana que ve, es visitarà el camp sempre complicat del Mercat de Sant Antoni «.

Amb aquesta victòria davant el Congrés, els Veterans de la Fundació Grama es consoliden líders del grup. El proper diumenge 9 de novembre jugaran davant el Mercat de Sant Antoni, dotzè amb 10 punts.

Los Veteranos de la FE Grama ganan su sexto partido de liga esta vez contra el Congrés a quien golean por 12-0, victoria clara que le afianza todavía más en el liderato del grupo.

«Golazo de Larios desde 25 metros que penetró por toda la escuadra»

El portavoz de los Veteranos FEGrama, Àlex López, nos recoge sus sensaciones sobre el partdo contra el Congrés, decimoséptimo con seis puntos en la clasificación: «Jornada de goles. Los Veteranos FEGrama goleamos al Viviendas Congreso en un partido dominado de principio a fin y donde hubo fasese del partido en las cuales se pudo ver un gran juego colectivo, donde abundaron las triangulaciones y ocasiones de gol. Queremos destacar el golazo de Larios desde 25 metros que penetró por toda la escuadra y los tres goles del killer Paco Gil y de Ginés López. Con estos tres puntos, la Fundació Grama continúa líder una jornada más. Para la próxima semana, se visitará el campo siempre complicado del Mercat de Sant Antoni».

Con esta victoria ante el Congreso, los Veteranos de la Fundación Grama se afianzan líderes del grupo. El próximo domingo 9 de noviembre jugarán ante el Mercat de Sant Antoni, doceavo con 10 puntos.

 cl
"El partido ante el UD Lourdes fue más complicado de lo que reflejó el marcador" fundacio grama santa coloma
«El partido ante el UD Lourdes fue más complicado de lo que reflejó el marcador» fundacio grama santa coloma

Por admin