Cròniques dels lluitadors dels Infantils

Martinenc 3 – Infantil “A” 0

El passat diumenge a la tarda el nostre infantil de preferent (A) va jugar al camp de futbol CEM Guinardó on vam patir perquè no va ser un partit fàcil contra al Martinenc, un equip que aspira a emportar-se’n la lliga.

El Martinenc va dominar totes les facetes de joc i en la primera part la Grama no va obtenir ocasions clares de fer gol, la qual cosa va fer que marxessin a la mitja par amb el marcador a 1-0 amb els nostres perdent. En la segona part el Marinenc no va donar opció i en el primer minut ja va marcar el seu segon gol i un tercer «a posteriori» acabant en 3-0 en acta tancada.

L’entrenador de l’Infantil A la Grama, felicita el Martinenc perquè es va mostrar superior en tots els aspectes, cosa que ajuda a estar quatre anys amb «bloque» i nosaltres ser un equip nou.

En Brian Espinola (delegat) diu: «Toca fer balanç, a priori no era la nostra lliga aquest equip però si lluitar aquests partits i treure l’orgull que tenim. És cert que fem uns entrenaments increïbles, però avui dia els partits no ho reflecteixen. Ara tocava equips de la zona baixa que no són dolents i és quan hem d’agafar impuls per a sortir del sot.»

 

Martinenc 3 – Infantil “A” 0

El Martinenc dominó todas las facetas de juego y en la primera parte la Grama no obtuvo claras ocasiones de marcar gol, la cual cosa hizo que el marcador antes de la media parte se dejara en 1-0 dónde los nuestros iban perdiendo. En la segunda parte el Marinenc no dio opción y en el primer minuto ya marcó su segundo gol y un tercero “a posteriori” acabando en 3-0.

El entrenador de la Grama afirma y felicita al Martinenc que se mostró superior en todos los aspectos; es la diferencia de estar cuatro años con un bloque y nosotros ser un equipo nuevo.

Brian Espinola (delegado) dice: “Toca hacer balance, a priori no era nuestra liga este equipo pero si luchar estos partidos y sacar el orgullo que tenemos. Es cierto que hacemos entrenamientos increíbles, pero a día de hoy los partidos no lo reflejan. Ahora tocaba equipos de la zona baja que no son malos y es cuando tenemos que coger impulso para salir del bache.”

 

 

Infantil “B” 2 – Badalona 2

L’Infantil B va jugar el passat diumenge a casa la seva sisena jornada acabant en un empat contra el Badalona. Comença el partit i en la primera part els nostres es posen a 1-0 al marcador gràcies a un penal a favor, però van acabar anant al descans amb 1-2, perdent amb el segon gol de l’equip contrari en l’últim minut. La primera part va ser una part «per oblidar» on la Grama no va saber enllaçar les tres línies del sistema, falta d’intensitat… En la segona part sí que els nostres van estar bé en totes les línies i controlant més el partit, amb més intensitat i millora en les combinacions. Finalment van marcar l’empat i van tenir dues oportunitats per fer més gols, però aquests no van arribar. Però després de veure les dues parts… va ser un resultat just.

 

Infantil “B” 2 – Badalona 2

El Infantil B jugó el domingo pasado en casa su sexta jornada acabando en un empate contra el Badalona. Empieza el partido y en la parte los nuestros se ponen 1-0 gracias a un penalti a favor, pero acabaron yendo al descanso con 1-2, marcando los contrarios su segundo gol en el último minuto. Aun así, una primera parte para olvidar dónde la Grama no supo enlazar las tres líneas del sistema, falta de intensidad… En la segunda parte los nuestros sí que estuvieron bien en todas las líneas y controlando más el partido, con más intensidad y combinando bien. Finalmente los de la Grama marcaron empate y tuvieron oportunidad para meter dos goles más que no llegaron. Pero viendo las dos partes… resultado justo.

 

Racing Sarrià 3 – Infantil “C” 2

Diumenge 10 es va jugar el partit de l’Infantil C fora de casa en el camp de futbol UB Esports contra el Racing Sarrià. El partit va començar amb els nostres molt desendollats, la qual cosa va provocar que ens marquessin un gol els contraris molt aviat. Els ànims van anar decaient i en conseqüència van arribar dos gols ràpids que la Grama no va poder prevenir. Després d’acabar la primera part amb un gust amarg, la segona va anar molt millor on els nostres van sortir amb ganes de tirar endavant el partit i lluitar-lo fins al final, d’una bona jugada d’equip va arribar el primer punt dels blaus. Esmentar que en la segona part els nostres van dominar bastant i a punt de completar una gran remuntada amb un penal a favor que s’ha quedat amb el segon, en la meitat del segon temps a favor nostre. Va ser tant la dominació del partit per part de la Grama que fins i tot els contraris es van adonar del canvi de joc que va patir la Grama que encara perdre, van saber lluitar-ho acabant en 3-2 al marcador.

 

Racing Sarrià 3 – Infantil “C” 2

El pasado domingo 10 se jugó el partido de la Infantil C fuera de casa en el campo de fútbol UB Deportes contra el Racing Sarriá. El partido empezó con nuestros muy desenchufados, lo que provocó que nos marcaran un gol los contrarios muy pronto. Los ánimos fueron decayendo y en consecuencia llegaron dos goles rápidos que la Grama no pudo prevenir. Después de acabar la primera parte con un gusto amargo, la segunda fue mucho mejor donde los nuestros salieron con ganas de sacar adelante el partido y lucharlo hasta el final. De una buena jugada en equipo llegó el primer punto de los azules. Mencionar que en la segunda parte los nuestros dominaron bastante y estuvieron a punto de completar una gran remontada con un penalti a favor que se ha quedado con el segundo, a mitad del segundo tiempo a favor nuestro. Fue tanta la dominación del partido por parte de la Grama que incluso los contrarios se percataron del cambio de juego que sufrió la Grama que aunque perdió, supieron lucharlo acabando en 3-2 al marcador.