Cròniques dels Cadets amb la victòria del «D»

Cadet “A” 1 – Martinenc 3

Dissabte 9 al migdia el nostre Cadet A va sofrir la seva primera derrota en el municipal. El conjunt de Manu Pelaéz entrava al partit amb una falta d’intensitat molt forta i també una falta de concentració, un Marinenc més ambiciós aprofitava això per a posar-se a 0-1 al marcador. Darrere el gol, els blaus reaccionarien i buscarien un empat però sense èxit, amb 0-1 s’arribava al descans.

En la volta al partit amb la seva segona part, els colomencs van sortir a buscar el partit i quan més a prop estaven d’aconseguir-lo, en un contraatac arribava el 0-2. Es va reposar l’equip local que no va abaixar els braços en cap moment , ja eren nombroses les aproximacions a l’àrea del Martinenc sense encert, fins que Rubén Cifuentes després d’una acció individual d’en Víctor posava el marcador a 1-2. Intensificaven els blaus, que van tenir 3 ocasions molt clares per a empatar la trobada, el desencert, un travesser, i una bona mà del porter visitant, evitaven l’empat … i ja amb una Grama molt bolcada, anava a ser el Martinenc qui en un contraatac fes l’1-3 definitiu.

 

Cadete “A” 1 – Martinenc 3

El pasado sábado 9 al mediodía nuestro Cadete A sufrió su primera derrota en el municipal. El conjunto de Manu Peláez entraba al partido con mucha falta de intensidad y concentración, un Martinenc más ambicioso aprovechaba esto para ponerse 0-1 en el marcador. Tras el gol, lo azules reaccionarían y buscarían el empate pero sin éxito, con 0-1 se llegaba al descanso.

En la reanudación los colomenses salieron a buscar el partido y cuando más cerca estaban de conseguirlo, en un contragolpe llegaba el 0-2. Se repuso el equipo local que no bajó los brazos, eran numerosas las aproximaciones al área del Martinenc sin acierto, hasta que Rubén Cifuentes tras una acción individual de Victor ponía el marcador a 1-2. Apretaban los azulones, que tuvieron 3 ocasiones muy claras para empatar el encuentro: el desacierto, un larguero, y una buena mano del portero visitante, evitaban el empate … Y ya con una grama muy volcada, iba a ser el Martinenc quien en un contragolpe hiciera el 1-3 definitivo.

 

 

Cadet “B” 0- Sant Adrià 0

El Cadet B aquesta setmana passada va jugar a casa contra el Sant Adrià on durant tot el partit la dinàmica va ser la mateixa, els locals amb pilota i els visitants esperant a la fallada per a sortir al contraatac. En la primera part van haver-hi un parell o tres ocasions clares dels locals i alguna arribada dels visitants. En la segona part, el partit es va jugar en el mig camp dels de Sant Adrià, els locals van moure molt bé la pilota, creant moltes ocasions de gol però sense fortuna a l’hora de finalitzar.

 

Cadete “B” 0- Sant Adrià 0

El Cadete B esta semana pasada jugó en casa contra el Sant Adrià dónde durante todo el partido la dinámica fue la misma, los locales con balón y los visitantes esperando al fallo para salir al contragolpe. En la primera parte hubo un par o tres ocasiones claras de los locales y alguna llegada de los visitantes. En la segunda parte el partido se jugó en el medio campo de los de Sant Adrian, los locales movieron muy bien el balón, creando muchas ocasiones de gol pero sin fortuna a la hora de finalizar.

 

 

Cadet “C” 0 – Vila Olímpica 3

El nostre Cadet C va jugar a casa el passat dissabte 9 contra la Vila Olímpica on el partit va arrancar de la pitjor manera possible, amb una distracció en corner i el primer gol del partit. A poc a poc l’equip es va anar assentant en el camp però va arribar el segon «mazazo» en un atac directe. Arriba la segona part i l’equip es mostra més convençut generant diverses situacions per retallar distàncies, però en una gran jugada del davanter visitant, van augmentar la distància en el marcador on finalitza el partit d’aquesta setmana amb 3 punts a desfavor nostre.

 

Cadete “C” 0 – Vila Olímpica 3

Nuestro Cadete C jugó en casa el pasado sábado 9 contra la Vila Olímpica dónde el partido arranca de la peor manera posible, con un despiste en un córner y el primer gol del partido. Poco a poco el equipo se va asentando en el campo pero llega el segundo mazazo en un ataque directo. Llega la segunda parte y el equipo se mostró más convencido y generó varias situaciones para recortar distancias, pero en una gran jugada del delantero visitante aumentaron la distancia en el marcador donde finaliza el partido con 3 puntos a desfavor nuestro.

 

 

Cadet “D” 1 – Lloreda 0

El partit del dissabte passat va ser un partit que a priori estava més aviat en la part baixa on els nostres estaven molt confiats i encara que tenien el domini de la pilota durant tota l’estona van sortir «a tancar-se» i veure si feien mal en alguna contra. Els blaus mantenien el domini de la pilota constantment generant nombroses ocasions de gol molt clares, que en l’u contra un dels metres finals, s’acabava fallant. Va haver-hi un moment de tensió per als de la Grama amb un penal que el nostre porter Tomás va saber buidar d’una manera magnífica. Malgrat tenir el control es va arribar a la mitja part amb un 0-0 en el marcador.

En la segona part els contraris es van tancar encara més en la seva àrea i els nostres continuaven creant ocasions de gol però que no es «materialitzaven», anaven passant els minuts i cada vegada el partit es caldejava més amb un final apoteòsic en el minut 80, on quan el partit ja estava per acabar, en una acció del nostre jugador Jordi Culi des de fora de l’àrea, va marcar un gol que va entrar per tota l’esquadra proclamant-los guanyadors del partit.

Malgrat això cal millorar i no cal passar tantes dificultats amb equips de mitjana-baixa taula.

 

Cadete “D” 1 – Lloreda 0

El partido del sábado pasado fue un partido que a priori estaba más bien en la parte baja donde los nuestros estaban muy confiados y aunque tenían el dominio todo el rato de la pelota salieron “a encerrarse” y ver si hacían daño en alguna contra, los azules mantenían el dominio de la pelota constantemente generando numerosas ocasiones de gol muy claras, que en el uno contra uno de los metros finales, se fallaba. Hubo momento de tensión para los de la Grama con un penalti que nuestro portero Tomás supo despejar de una manera magnífica.

A pesar de tener el control se llegó a la media parte con un 0-0 en el marcador.

En la segunda parte los contrarios se cerraron aún más en su área y los nuestros seguían creando ocasiones de gol pero que no se “materializaban”, iban pasando los minutos y cada vez el partido se caldeaba más con un final apoteósico en el minuto 80 dónde cuando el partido ya estaba por acabar, en una acción de nuestro jugador Jordi Culi desde fuera del área, marcó un gol que entró por toda la escuadra proclamándolos ganadores del partido.

A pesar de esto hay que mejorar no hay que pasar tantos apuros con equipos de media-baja tabla.

 

 

Hospitalense 4 – Cadet “E” 2

Arriba dissabte 9 i els nostres Cadets E van jugar el seu partit contra l’Hospitalense A, on inicialment els nostres van sortir molt forts, tenien al rival tancat en el seu camp i contínuament la Grama generava ocasions clares de gol, però no tenien sort en les finalitzacions. El rival en el minut sis es va avançar en el marcador 1-0, després d’una passada entre línies, malgrat això els nostres van continuar lluitant, van continuar pressionant al rival i ràpidament, en el minut deu, van aconseguir l’empat a marcador 1-1 en un córner. Els rivals es van veure acorralats i cada vegada ens intentaven pressionar més, ens van començar a menjar terreny malgrat que, en part, els hi costava perquè nosaltres no deixàvem de lluitar posant les coses difícils. Els nostres van aguantar amb l’empat fins al minut 23 on el rival es posa per davant una altra vegada en el marcador amb 2-1, els blaus no es rendeixen i continuen lluitant cada pilota, malgrat això es comencen a cometre cada vegada més fallades en defensa i a poc a poc els contraris continuen estrenyent més, la Grama es desmotiva i comença a afluixar deixant de moure amb fluïdesa la pilota. En el minut 25, seguien en la primera part on el rival marca el 3-1 que dóna pas a la mitja part.

Comença la segona part i la Grama canvia l’alineació, sortint amb un 4-3-3, els nostres van «a per totes» perquè saben que arribaran jugades dels contraris i que poden empatar-les. L’Hospitalense no sortia del seu camp i els nostres tornaven a tenir-los tancats com en el principi de la primera part on les poques jugades que s’escapaven del camp dels contraris no provocaven cap perill. En el minut 58′ els nostres marquen el 3-2 acostant-se als contrincants que cada vegada es posaven més nerviosos veient que la Grama podia aconseguir arribar a l’empat. L’Hospitalense cada vegada es mostrava més desesperat i no paraven de buscar l’esquena als nostres, però els blaus no es donaven per vençuts, defensaven totes les jugades i continuaven estrenyent provocant perill. Mala sort va ser que en el minut 77′ mancant tres minuts per al final, les esperances de la Grama es van perdre amb l’últim gol del rival, deixant el partit amb la marcació final de 4-2.

Dolors Martínez: “Bon partit. Tenim moltes coses que treballar i millorar, però és el segon rival que va a dalt en la taula i li vam plantar cara. A poc a poc, tot el treball es veurà. Cada vegada anem a més.”

 

Hospitalense 4 – Cadete “E” 2

Llega el sábado 9 y nuestros Cadetes E juegan su partido contra el Hospitalense, donde inicialmente los nuestros salieron muy fuertes, tenían al rival encerrado en su campo y continuamente les generaban ocasiones claras de gol dónde no había suerte en las finalizaciones. El rival en el minuto seis se avanzó en el marcador 1-0, tras un pase entre líneas. Después los nuestros siguieron luchando, siguieron presionando al rival y rápidamente, en el minuto diez, consiguieron el empate a marcador 1-1 en un córner. El rival se vio acorralado y cada vez nos apretaba más, nos empezaron a comer terreno aunque les cuesta porque se lo pusimos difícil. Los nuestros aguantaron con el empate hasta el minuto 23 dónde el rival se pone por delante otra vez en el marcador con 2-1, los azulones no se rinden y siguen luchando cada balón, a pesar de esto se empiezan a cometer cada vez más fallos en defensa y poco a poco los contrarios siguen apretando más, la Grama se desmotiva y empieza a aflojar dejando de mover con fluidez el balón. En el minuto 25, seguían en la primera parte dónde el rival marca el 3-1 que da paso a la media parte.

Empieza la segunda parte y la Grama cambia la alineación, saliendo con un 4-3-3, los nuestros van a por todas porque saben que llegarán jugadas y que pueden empatarlas. 

El Hospitalense no salía de su campo y los nuestros volvían a tenerlos encerrados como en el principio de la primera parte, los azules “se los estaban comiendo”, las pocas jugadas que se escapan del campo de los contrarios no provocaban ningún peligro. En el minuto 58 los nuestros marcan el 3-2 acercándose a los contrincantes que cada vez se ponían más nerviosos viendo que la Grama podía conseguir el empate. El Hospitalense cada vez se mostraba más desesperado y no paraban de buscar las espaldas a los nuestros, pero los azules no se rendían, defendían todas las jugadas y seguían apretando provocando peligro. Mala suerte fue que en el minuto 77 a falta de tres minutos para el final, las esperanzas de la Grama se perdieron con el último gol del rival, dejando el partido con la marcación final de 4-2.

Dolors Martínez: “Buen partido. Tenemos muchas cosas que trabajar y mejorar, pero es el segundo rival que va arriba en la tabla y le plantamos cara. Poco a poco, todo el trabajo se verá. Cada vez vamos a más.”