Tres punts més pels nois de Kiku

Onze inicial que va jugar contra el Mercantil

Treball i ofici del Juvenil A per superar al Mercantil a domicili.

-DBC- Amb una primera part molt completa, el Juvenil  A, va mostrar-se molt superior al Mercantil i amb solidesa defensiva y atacs elaborats la Grama va poder posar-se per davant al minut 18. Una bona passada d’Untoria al espai la va aprofitar Uri per fer l’1-0.

Els nostres no es conformaven i volien més, de fet van tenir ocasions per anotar el segon però la pilota no va voler entrar i amb l’avantatge mínima es va arribar al descans.

Ja a la segona meitat l’equip de Kiku Parcerisas sortia amb la convicció d’anotar un gol més i sentenciar el matx però el Mercantil havia de dir la seva. A la segona part els locals van millorar notablement en la fase ofensiva i, amb joc directe, centrades laterals i segones jugades, incomodaven a la defensa colomenca que, encara així, no va rebre ocasions clares.

Hi havia sensació de perill sobre la nostra porteria però sense ocasions i els nostres van saber defensar el resultat amb ungles i dents per aconseguir una victòria molt important al campionat i donar un petit salt en la classificació.

La propera setmana, en la jornada 12, el juvenil A rebrà al Girona al Municipal de la Grama a les 11:45h.

 

CLIQUEU PER VEURE L’ACTA DEL PARTIT

CLIQUEU PER VEURE LA CLASSIFICACIÓ DE LNJ7

La alegría en el vestuario después de una gran victoria.

Trabajo y oficio del Juvenil A para superar el Mercantil a domicilio.

Con una primera parte muy completa, el Juvenil A, se mostró muy superior al Mercantil y con solidez defensiva y ataques elaborados, la Grama pudo ponerse por delante en el minuto 18. Un buen pase de Untoria al espacio lo aprovechó Uri para hacer el 1-0. Los nuestros no se conformaban y querían más, de hecho tuvieron ocasiones para anotar el segundo pero el balón no quiso entrar y con  ventaja mínima se llegó al descanso.

Ya en la segunda mitad el equipo de Kiku Parcerisas salía con la convicción de anotar un gol más y sentenciar el encuentro, pero el Mercantil todavía tenía algo que decir En la segunda parte los locales mejoraron notablemente en la fase ofensiva y, con juego directo, centros laterales y segundas jugadas, incomodaban a la defensa colomense que, aún así, no recibió ocasiones claras.

Había sensación de peligro sobre nuestra portería pero sin ocasiones y los nuestros supieron defender el resultado con uñas y dientes para conseguir una victoria muy importante en el campeonato y dar un pequeño salto en la clasificación.

La próxima semana, en la jornada 12, el juvenil A recibirá al Girona en el Municipal de la Grama a las 11: 45h.

CLICAD PARA VER EL ACTA DEL PARTIDO

CLICAD PARA VER LA CLASIFICACIÓN DE LNJ7