Juvenil “B” 3 – Martinenc 1
El dissabte passat el Juvenil B disputava a casa el seu setè partit en aquest cas contra el Martinenc. Va ser un partit molt treballat dels nostres que van haver d’estrènyer en els últims minuts per a fer-se amb els tres punts.
La primera part va començar i acabar amb domini de la Grama, encara que sense moltes ocasions. Res més començar, en el minut tres, va marcar la Grama en una jugada per banda, després d’un canvi d’orientació i un centre que va rematar el jugador Oliver. Després del gol la Grama, continuaven dominant els nostres sense crear perill i sense tenir problemes en defensa, per la qual cosa el partit es va tornar lent i sense grans ocasions el que afavoria al Martinenc.
La segona part va començar igual que havia acabat la primera, molt de domini de la Grama però sense trepitjar molt l’àrea, més que en alguna ocasió aïllada. El Martinenc esperava la seva ocasió per a encertar i la va aconseguir, mancant a 15 minuts del final va empatar. Va ser en aquest moment quan la Grama va tornar a despertar, on en els últims deu minuts va fer el que no va fer en tot el partit, jugar a sentenciar. En un corner Arnau va rematar una pilota morta en una jugada de servei de banda i un centre, Sergi va fer un gran 1C1 i va batre per sota al porter.
El juvenil B segueix a dalt amb els favorits, felicitats equip.

Juvenil “B” 3 – Martinenc 1
El sábado pasado el Juvenil B disputaba en casa su séptimo partido en este caso contra el Martinenc. Fue un partido muy trabajado de los nuestros que tuvieron que apretar en los últimos minutos para hacerse con los tres puntos. La primera parte empezó y acabó con dominio de la Grama, aunque sin muchas ocasiones. Nada más empezar, en el minuto tres, marcó la Grama en una jugada por banda, después de un cambio de orientación y un centro que remató el jugador Oliver. Tras el gol la Grama, seguían dominando los nuestros sin crear peligro y sin tener problemas en defensa, por lo que el partido se volvió lento y sin grandes ocasiones lo que favorecía al Martinenc.
La segunda parte empezó igual que había acabado la primera, mucho dominio de la Grama pero sin pisar mucho el área, más que en alguna ocasión aislada. El Martinenc esperaba su ocasión para acertar y la consiguió, a falta de 15 minutos empató. Fue en ese momento cuando la Grama volvió a despertar, que en los últimos diez minutos hizo lo que no hizo en todo el partido, jugar a sentenciar. En un córner Arnau remató un balón muerto en una jugada de saque de banda y un centro, Sergi hizo un gran 1C1 y batió por bajo al portero. El juvenil B sigue arriba con los favoritos, felicidades equipo.

 

[divider]

 

E.Pedraza 3- Juvenil “D” 2

El diumenge passat els nostres Juvenils del «D» jugaven un gran partit en la bàscula en una primera part igualada on l’equip local es trobava més a gust, però els nostres mitjançant contres creaven perill i això va fer que s’anés a la mitja part amb 1-1 en el marcador.

En la segona part tot va canviar perquè la Fundació començava a trobar el seu lloc en el camp i controlava el partit, però un gol a pilota parada de l’equip local posava el 2-1 en el marcador. El Juvenil D no es donava per vençut i després d’una bona triangulació des de darrere feia que empatés el partit.

Semblava que el partit acabaria amb un empat a dos però ja en el temps de descompte en un possible fora de joc, l’equip local adquiriria la victòria i amb el resultat final de 3-2.

 

E.Pedraza 3- Juvenil “D” 2

El domingo pasado nuestros Juveniles del “D” jugaban un gran partido en la báscula. En una primera parte igualada donde el equipo local se encontraba más a gusto, pero los nuestros mediante contras creaban peligro y eso hizo que se fuera a la media parte con 1-1 en el marcador.

En la segunda parte todo cambió la Fundación empezaba a encontrar su sitio en el campo y controlaba el partido, pero un gol a balón parado del equipo local ponía el 2-1 en el marcador. El Juvenil D no se daba por vencido y tras una buena triangulación desde atrás hacia que empatase el partido.

Parecía que el partido acabaría con un empate a dos pero ya en el tiempo de descuento en un posible fuera de juego, el equipo local se hacía con la victoria y con el resultado final de 3-2.

 

Por admin