Catalonia 6 – Aleví “C” 4

Els nostres Alevins del C jugaven la setmana passada un partit que començava amb un primer quart dolent on els nostres finalitzaven amb un 3 a 0 que va penalitzar per a tot el partit. A l’equip dels blaus li va costar entrar en la trobada. En el segon quart els nois van escurçar distàncies per a anar al descans amb un 3 a 1, després d’un canvi de cara considerable. Després de la represa l’equip encaixa el 4t gol res més començar després d’una jugada del Catalonia amb rematada afortunada. Cinc minuts després els de Barcelona ampliaven el marcador fins al 5 a 1. Però el resultat no feia justícia amb el joc que es veia sobre el camp. Els de Santa Coloma, desplegaven un bon futbol. No van abaixar els braços i prova d’això va ser el 5 a 3. Però la sort no estava amb l’equip i en una bona jugada on l’equip rematava fins a 6 ocasions dins de l’àrea, inclosos dos pòsters, semblava que la sort era esquiva. En una contra els nostres rebien el 6 a 3 però no es van ensorrar, tornant a reduir l’avantatge amb un altre gran gol posant el 6 a 4 final. Les bones intervencions del seu porter, les tres pilotes a la fusta i el primer quart dels nostres, no ens van permetre portar-nos un premi major.

 

Catalonia 6 – Alevín “C” 4

Nuestros Alevines del C jugaban la semana pasada un partido que empezaba con un mal primer cuarto donde los nuestros finalizaban con un 3 a 0 que penalizó para todo el partido. Al equipo de los azules le costó entrar en el encuentro. En el segundo cuarto los chicos acortaron distancias para ir al descanso con un 3 a 1, tras un cambio de cara considerable. Tras la reanudación el equipo encaja el 4 nada más empezar tras una jugada del Catalonia con remate afortunado. Cinco minutos después los de Barcelona ampliaban el marcador hasta el 5 a 1. Pero el resultado no hacía justicia con el juego que se veía sobre el campo. Los de Santa Coloma, desplegaban un buen fútbol. No bajaron los brazos y prueba de ello fue el 5 a 3. Pero la suerte no estaba con el equipo y en una buena jugada donde el equipo remataba hasta en 6 ocasiones dentro del área, incluidos dos posters, parecía que la suerte era esquiva. En una contra los nuestros recibían el 6 a 3 pero los azules no se vinieron abajo, volviendo a reducir la ventaja con otro gran gol poniendo el 6 a 4 final. Las buenas intervenciones de su portero, los tres balones a la madera y el primer cuarto de los nuestros, no nos permitieron llevarnos un premio mayor.

 

[divider]

 

Badalona 5- Aleví “D” 2

El dissabte passat els nostres Alevins del D jugaven fora de casa la seva primera derrota de la temporada contra el Badalona. El Badalona va guanyar 5-2 i la Grama va perdre el lideratge per primera vegada en tota la lliga.

El partit va començar molt igualat i els dos equips van perdonar diferents ocasions. Però al final del primer quart va ser el Badalona qui es va avançar després d’un gran gol col·lectiu. Després del primer gol, va seguir el mateix ritme dels dos equips i la Grama no va abaixar els braços en cap moment. Però malgrat les seves moltes oportunitats, el Badalona va tornar a marcar i augmentar la diferència just abans del descans.

Després de la mitja part, la Grama va reaccionar i va aconseguir empatar pel que va poder posar-se per davant, però va tornar a perdonar, fins que els locals van anotar el tercer gol i van sentenciar el partit.

 

Badalona 5- Alevín “D” 2

El sábado pasado nuestros Alevines del D jugaban fuera de casa su primera derrota de la temporada contra el Badalona. El Badalona ganó 5-2 y la Grama perdió el liderato por primera vez en toda la liga.

El partido empezó muy igualado y los dos equipos perdonaron diferentes ocasiones. Pero al final del primer cuarto fue el Badalona quien se avanzó después de un gran gol colectivo. Después del primer gol, siguió el mismo ritmo de los dos equipos y la Grama no bajó los brazos en ningún momento. Pero pese a sus muchas oportunidades, el Badalona volvió a marcar y aumentar la diferencia justo antes del descanso.

Después de la media parte, la Grama reaccionó y consiguió empatar por lo que pudo ponerse por delante, pero volvió a perdonar, hasta que los locales anotaron el tercer gol y sentenciaron el partido.

 

[divider]

 

Aleví “E” 1 – Premier 14 

Diumenge passat jugaven un partit els nostres petits de l’Aleví E on, malgrat el resultat, van fer uns molts bons primers quarts de joc.

En l’últim quart però va ser quan en un minut els contraris van fer tres gols i els nostres es van ensorrar.

Ara toca treballar pel següent partit.

 

Alevín “E” 1 – Premier 14 

El pasado domingo jugaban un partido nuestros pequeños de la Alevín E dónde, a pesar del resultado, hicieron unos buenos primeros cuartos de juego.

En el último cuarto fue cuando en tan solo un minuto los contrarios marcaron tres goles y los nuestros se hundieron.

 

[divider]

 

Catalonia 6 – Aleví “F” 1

El dissabte passat els nostres nois de l’Aleví F jugaven un partit molt fluix contra el Catalonia. Al principi van començar molt bé però a poc a poc van anar a pitjor, a diferència del rival que cada vegada anava a millor. Els nostres no van saber defensar les seves accions i les que els visitants tenien no eren encertades, per tant va acabar el partit amb una derrota justa pels nostres.

 

Catalonia 6 – Alevín “F” 1

El pasado sábado nuestros chicos de la Alevín F jugaban un partido muy flojo contra el Catalonia. Al principio empezaron muy bien pero poco a poco fueron a peor, a diferencia del rival que cada vez iba a mejor. Los nuestros no supieron defender sus acciones y las que tenían no eran acertadas, por lo tanto acabó el partido con una derrota justa para los nuestros.

 

Por admin