Cròniques dels Infantils amb la victòria dels de l’ «A»

Infantil “A” 1 –  Escola F. Barberà Andalucia 0

Dissabte passat els de l’Infantil A jugaven el seu partit a casa contra el Barberà Andalucia. Un partit directe per a intentar agafar impuls després dels partits perduts anteriorment. Els nostres van sortir per totes i amb defensa de tres en la primera part, totes les ocasions clares van ser per a la Grama que amb gairebé més de quinze xutades a porta, però només després de la combinació d’en Marcos amb el Kevin anotaven el primer gol.

En la segona part els nostres van baixar la intensitat, perquè sabien que amb 1-0 estaven dins del partit, però així i tot no van abaixar la guàrdia. Va haver-hi moltes més ocasions de gol però no es van arribar a finalitzar. Així va acabar el partit, els únics inquiets que va tenir la Grama van ser errors de la defensa amb el porter que no va arribar a més.

Brian espinola (entrenador): «Sortim bolcats a l’atac, sabíem que amb defensa de tres en aquesta categoria no pots cometre errors, l’actitud dels nens va ser de 10. Eren conscients que partits així els punts s’han de quedar a casa, no com en altres partits que no vam saber rematar-los. Això és molt llarg encara que és cert que no podem crear gairebé 40 ocasions i només marcar 1 però hi ha molt de marge de millora en aquest equip i cada vegada s’entenen més.»

 

Infantil “A” 1 –  Escuela F. Barberà Andalucia 0

El pasado sábado los del Infantil A jugaban su partido en casa contra el Barberà Andalucia. Un partido directo para intentar coger impulso tras los partidos perdidos anteriormente, los nuestros salieron a por todas y con defensa de tres en la primera parte, todas las ocasiones claras fueron para la Grama que con casi más de quince chutes a puerta solo tras la combinación de Marcos con Kevin anotaban el primer gol.

En la segunda parte los nuestros bajaron la intensidad, porque sabían que con 1-0 estaban dentro del partido, pero aun así no bajaron la guardia. Hubo muchas más ocasiones de gol pero no se llegaron a finalizar. Así acabó el partido, los únicos inquietos que tuvo la grama fueron errores de la defensa con el portero que no llegó a más.

Brian espinola (entrenador): Salimos volcados al ataque sabíamos que con defensa de tres en esta categoría no puedes cometer errores, la actitud de los niños fue de 10. Eran conscientes de que partidos así los puntos se tienen que quedar en casa, no como en otros partidos que no supimos rematarlos. Esto es muy largo aunque es cierto que no podemos crear casi 40 ocasiones y solo marcar 1 pero hay mucho margen de mejora en este equipo y cada vez se entienden más.»

 

 

Premier 1 – Infantil “B” 0

El nostre Infantil B jugava la seva setena jornada contra la Premier en un partit molt igualat pels dos equips on tots dos van tenir diverses ocasions de gol.

En la primera part 0-0 la Grama va disposar de més ocasions clares que el seu rival, però les coses van canviar una mica en la segona part on els nostres van fer 2 pals.

A cinc minuts del final al nostre porter no el van deixar sacar ràpid després de parar una pilota perquè li van fer carrega pels dos costats i al queixar-se va apartar a un jugador rival que va acabar pintant-se en penal.

El partit acaba en 1-0 on el just hauria sigut un empat.

 

Premier 1 – Infantil “B” 0

Nuestro Infantil B jugaba su séptima jornada contra la Premier en un partido muy igualado por los dos equipos donde ambos tuvieron varias ocasiones de gol.

En la primera parte 0-0 la Grama dispuso de más ocasiones claras que su rival, pero las cosas cambiaron un poco en la segunda parte donde los nuestros hicieron dos palos.

A cinco minutos del final a nuestro portero no lo dejaron sacar rápido después de parar una pelota porque le hicieron carga por los dos lados y al quejarse apartó a un jugador rival que acabó pintándose en penalti.

El partido acaba en 1-0 donde lo justo habría sido un empate.

 

 

Infantil «C» 2 – Veterans Catalunya 2

El diumenge passat els nostres nens de l’Infantil C van jugar a casa contra els Veterans Catalunya. La Grama va començar amb ganes d’emportar-se el partit. Van triangular molt bé durant tot el partit. A la meitat de la primera part d’una gran jugada va venir el primer gol dels blaus gràcies a un penal molt ben col·locat. De dos oportuns rebutjos dels rivals ens han fet dos gols. Va ser abans d’acabar quan un xut des de molt lluny va arribar i vam aconseguir empatar els contraris amb 2-2.

 

Infantil «C» 2 – Veterans Catalunya 2

El pasado domingo nuestros niños de la Infantil C jugaron en casa contra los Veteranos Cataluña. La Grama empezó con ganas de llevarse el partido. Triangularon muy bien durante todo el partido. En mitad de la primera parte de una gran jugada vino el primer gol de los azules gracias a un penalti muy bien colocado. De dos oportunos rechazos de los rivales marcaron dos goles a los de casa. Fue antes de acabar cuando un chute desde muy lejos llegó y conseguimos empatar los contrarios con 2-2.