Cròniques dels Infantils, amb l’Infantil «A» que va destrossar a la Damm.

L’infantil «A» destrossa a la Damm!
Partidàs dels de Brian Espinola. Els d’Infantil «A» van sortir amb una pressió molt alta i amb ganes de deixar el seu nom en la classificació. Una intensitat i una pressió brutal van fer justícia al que no es veia reflectit últimament en els marcadors.

Una primera part on la Damm no podia fer res, només donar pilotes llargues, un equip acostumat a jugar molt la pilota. Els de Grama no van deixar opció; en el minut 5′ Adri amb una gran rematada de cap posava el 0-1, Yassin després de varis rebutgis, posava el 0-2. Uns espectaculars Jodra i Iker donaven gairebé totes les assistències i així venia el 0-3 obra de Jodra.
Els d’Infantil «A» no es conformaven i un incansable Mamadou que es va haver de multiplicar «x10» posava el 0 a 4. Per ens, una xutada llunyana de Damm per alt posava l’1-4 en la primera part.

En la segona part els de Brian sabien que no es podien relaxar perquè estaven jugant contra un Club que té als millors jugadors. Una expulsió injusta en el minut 10′ de la segona part, posava a la grama amb 10 jugadors. Era un moment complicat però amb treball i esforç els nens es van recompondre. Van treballar «x2»; un gran Marcos i Yassin feien que el migcamp de Damm no existís. Un golàs de Damm des de fora d’àrea per l’esquadra posava el 2-4, però la Grama no es va rendir eren minuts summament difícils. Com era d’esperar Damm es va bolcar a dalt i amb gran ajuda dels àrbitres. Però aquests nens tenen un coratge increïble i Mamadou en una contra posava el 2-5 final!

Brian Espinola: Orgullós d’ells, sí que és cert que va ser una primera part de 10, però veure com van lluitar en la segona part amb un jugador menys i que remaven tots en la mateixa direcció, només puc dir que el treball és recompensat per ells i s’ho mereixen. He intentat inculcar-los que sense treball no hi ha recompensa, i avui és mostra d’això. Si ells volen és difícil que ens guanyin. Els nens saben ja quina filosofia de joc tenim, el cos tècnic està orgullós d’ells, donaran molt a parlar. Serà una setmana moguda però ho tinc clar… ells són el més valuós que tinc!


El infantil A destroza a la Damm!
Partidazo de los de Brian Espinola. Los de Infantil “A” salieron con una presión muy alta y con ganas de dejar su nombre en la clasificación. Una intensidad y una presión brutal hicieron justicia a lo que no se veía reflejado últimamente en los marcadores.

Una primera parte en a que la Damm no podía hacer nada, solo dar balones largos, un equipo acostumbrado a jugar mucho el balón. Los de Grama no dejaron opción en el minuto 5’ Adri con un gran remate de cabeza ponía el 0-1, Yassin tras varios rechaces ponía el 0-2, un espectacular Jodra e Iker daban casi todas las asistencias y así venía el 0-3 obra de Jodra.
Los de Infantil “A” no se conformaban y un incansable Mamadou que se tuvo que multiplicar “x10” ponía el 0 a 4. Por ente, un chute lejano de Damm por alto ponía el 1-4 en la primera parte.

En la segunda parte los de Brian sabían que no se podían relajar porque estaban jugando contra un Club que tiene a los mejores jugadores. Una expulsión injusta en el minuto 10’ de la segunda parte, ponía a la grama con 10 jugadores. Era un momento complicado pero con trabajo y esfuerzo los niños se recompusieron. Trabajaron “x2”; un gran Marcos y Yassin hacían que el medio-campo de Damm no existiera. Un golazo de Damm desde fuera de área por la escuadra ponía el 2-4, pero la Grama no se rindió eran minutos sumamente difíciles. Como era de esperar dam se volcó arriba y con gran ayuda de los árbitros. Pero estos niños tienen un coraje increíble ¡y Mamadou en una contra ponía el 2-5 final!

Brian Espinola: Orgulloso de ellos si es cierto que fue una primera parte de 10, pero ver cómo lucharon en la segunda parte con un jugador menos y que remaban todos en la misma dirección, solo puedo decir que el trabajo es recompensado por ellos y se lo merecen. He intentado inculcarles que sin trabajo no hay recompensa, y hoy es muestra de eso. Si ellos quieren es difícil que nos ganen. Los niños saben ya qué filosofía de juego tenemos, el cuerpo técnico está orgulloso de ellos darán; mucho que hablar. Va a ser una semana movida pero lo tengo claro… ¡ellos son lo más valioso que tengo!