Cròniques dels Infantils, amb l’Infantil «A» que va destrossar a la Damm.

Infantil «C» 3 – Diagonal 2

La setmana passada els nostres petits de l’Infantil «C» jugaven un molt bon partit sabent treballar en equip. Es va veure reflectit quan no va haver-hi pèrdues de pilota, els de la Grama van ser superiors en gairebé tota la primera part, per no dir tota, amb un resultat de 0 a 3 en el moment del descans.
Va haver-hi gols durant la primera part en falta a la vora de l’àrea el primer; el segon en una jugada per la dreta que van col·locar al mitjà; el tercer arriba de seguida abans del descans.
Ja en la segona part, es van fer canvis de posicions en la Grama el que fa que es relaxi el joc, els contraris ataquen una mica més i els de la Fundació fan un penal amb la mala sort que van encaixar un gol i mancant quatre minuts, un robatori a la vora de l’àrea de la Grama, els dóna un segon gol.
Molt mala sort però un bon partit per part dels nostres.


Infantil “C” 3 – Diagonal 2

La semana pasada nuestros pequeños del Infantil “C” jugaban un muy buen partido sabiendo trabajar en equipo. Se vio reflejado cuando no hubo pérdidas de balón, los de la Grama fueron superiores en casi toda la primera parte, por no decir toda, con un resultado de 0 a 3 en el momento del descanso.
Hubo goles durante la primera parte en falta al borde del área el primero; el segundo en una jugada por la derecha que colocaron al medio; el tercero llega enseguida antes del descanso.
Ya en la segunda parte, se hicieron cambios de posiciones en la Grama lo que hace que se relaje el juego, los contrarios atacan un poco más y los de la Fundació hacen un penalti con la mala suerte de que encajaron un gol y a falta de cuatro minutos, un robo al borde del área de la Grama, les da un segundo gol.
Muy mala suerte pero un buen partido por parte de los nuestros.