Cròniques dels Infantils, amb l’Infantil «A» que va destrossar a la Damm.

Infantil «B» 1 – Europa 2

Els de l’Infantil «B» jugaven la seva 15a jornada futbolística en un partit complicat, sent els contraris (Europa) de segon any a diferència dels nostres. Respecte a la intensitat la Grama va estar genial durant tot el partit, de «el teu al teu» encara que amb fases de control propi per als nostres i altres fases per als de l’Europa.
El 0-1 de la primera part ve d’un corner que treuen; i Kylian buida malament amb el puny, pel que entra per a dins…
Abans d’acabar la primera part els de la Grama tenen ocasió clara per a empatar.
Arriba la segona part i la Fundació surt molt endollada, fent correccions tàctiques per a millorar encara més, així va ser com va arribar l’empat
Mancant nou minuts per a acabar el partit, d’un córner els contraris rematen en l’àrea petita i finalitza el partit amb l’1-2.
Així i tot, la Grama ho va intentar fins a l’últim moment.
A continuar treballant.


Infantil “B” 1 – Europa 2

Los del Infantil “B” jugaban su 15a jornada futbolística en un partido complicado, siendo los contrarios (Europa) de segundo año a diferencia de los nuestros. Respecto a la intensidad la Grama estuvo genial durante todo el partido, de “tu a tu” aunque con fases de control propio para los nuestros y otras fases para los del Europa.
El 0-1 de la primera parte viene de un corner que sacan; y Kylian despeja mal con el puño por lo que entra para dentro…
Antes de acabar la primera parte los de la Grama tienen ocasión clara para empatar.
Llega la segunda parte y la Fundació sale muy enchufada, haciendo correcciones tácticas para mejorar aún más, así fue como llegó el empate el empate.
A falta de nueve minutos para acabar el partido, de un córner los contrarios rematan en el área pequeña y finaliza el partido con el 1-2.
Aun así la Grama lo intentó hasta el último momento.
A seguir trabajando.