Cròniques dels infantils amb la victòria de l’ «A» i el «C».

Sants 0 – Infantil “A” 1

I Infantil A va visitar el camp del Sants el diumenge passat per a disputar el seu partit de la setmana. Els de Brian Espinola van sortir a l’atac amb les línies molt altes per a la pressió de la seva sortida de pilota. En els deu primers minuts ja havia esclatat un travesser i dues ocasions claríssimes de gol per als nostres. Al cap de quinze minuts després de passada de Mamadou, Rubén encarava al porter i posava l’1-0. La Grama va continuar insistint però com ja és habitual, la falta de punteria no deixava que el marcador tingués més gols.

En la segona part la grama va sortir més relaxada i va poder pagar-ho, eren 3 punts importants que no s’havien de deixar escapar però passaven els minuts i el nerviosisme s’apoderava dels de la Grama. Un gol tirava per terra tot el treballat durant la setmana, un gol mal anul·lat, ja que el defensor estava dins de la línia de gol i es va xiular fora joc, això feia que la grama no se sentís còmoda.

Brian Espinola: no va ser un partit el qual em va agradar però sí que és cert que es va aconseguir l’objectiu, continuem no tancant els partits i fallant moltes però que moltes ocasions clares de gol. Toca continuar treballant però avui no s’havia d’haver sofert tant. És cert que en aquesta lliga no hi ha ningú coix, tots els contrincants tenen alguna cosa, però no es pot arribar a sofrir d’aquesta manera.

Sants 0 – Infantil “A” 1

E Infantil A visitó el campo del Sants el domingo pasado para disputar su partido de la semana. Los de Brian Espinola salieron al ataque con las líneas muy altas para la presión de su salida de pelota. En los diez primeros minutos ya había estallado un larguero y dos ocasiones clarísimas de gol para los nuestros. A los quince minutos tras pase de Mamadou, Ruben encaraba al portero y ponía el 1-0. La Grama siguió insistiendo pero como ya es habitual, la falta de puntería no dejaba que el marcador tuviera más goles.

En la segunda parte la grama salió más relajada y pudo pagarlo, eran 3 puntos importantes que no se debían dejar escapar pero pasaban los minutos y el nerviosismo se apoderaba de los de la Grama. Un gol tiraba por tierra todo lo trabajado la semana, un gol mal anulado ya que el defensor estaba dentro de la línea de gol y se pitó fuera juego, eso hacía que la grama no se sintiera cómoda.

Brian Espinola: no fue un partido el cual me gustó pero sí es cierto que se consiguió el objetivo, seguimos no cerrando los partidos y fallando muchas pero que muchas ocasiones claras de gol. Toca seguir trabajando pero hoy no se tenía que haber sufrido tanto. Es cierto que en esta liga no hay nadie cojo, todos los contrincantes tienen algo, pero no se puede llegar a sufrir de esta manera.