Cròniques amb les victòries dels Prebenjamins!

Alzamora 0 – Prebenjamí “A” 4

Dissabte passat al matí els nostres petits del Prebenjamí A jugaven fora de casa contra l’Alzamora un partit en el qual els nostres van començar molt freds i amb una mica de falta de ritme. El rival va aprofitar aquesta «fallada» i es fan superiors en el primer quart. Malgrat això, el millor és que els nostres no van encaixar cap gol dels contraris.

Arriba el segon quart i els nostres segueixen sense aquest control en el mig camp però amb una contra els de la Grama marquen. Amb 0-1 es va a la segona part i amb una mica més d’actitud col·lectiva en els nostres, és gràcies a això que sens dubte llevant unes contres perilloses del rival, la Grama és superior i d’aquí el marcador final de 0-4.

Alzamora 0 – Prebenjamín “A” 4

El pasado sábado por la mañana nuestros pequeños del Prebenjamín A jugaban fuera de casa contra el Alzamora un partido en el que los nuestros empezaron muy fríos y con un pelín de falta de ritmo. El rival aprovechó este “fallo” y se hacen superiores en el primer cuarto. A pesar de esto, lo mejor es que los nuestros no encajaron ningún gol de los contrarios. 

Llega el segundo cuarto y los nuestros siguen sin ese control en el medio campo pero con una contra los de la Grama marcan. Con 0-1 se va a la segunda parte y con algo más de actitud colectiva en los nuestros, es gracias a esto que sin duda quitando unas contras peligrosas del rival, la Grama es superior y de ahí el marcador final de 0-4.