Infantil “B”  1 – Martinenc 1

El diumenge 24 els nostres Infantils del «B» jugaven la seva vuitena jornada a casa, aquesta vegada contra els del Martinenc del «B» també.

Va començar la primera part amb un domini del rival on els nostres van encaixar el primer gol per part dels visitants a causa d’un mal posicionament. No passa res, perquè just després de nou minuts els blaus empaten amb un gol de penal que va venir precedit d’una bona jugada per banda del nostre lateral esquerre entrant dins de l’àrea.

Arriba la segona part amb ocasions clares per als nostres i alguna que una altra per als visitants on als blaus els falta una mica de contundència. Els de la Grama intenten jugar més la pilota però sense acabar d’enllaçar bones jugades. Són els nostres els qui tornen a «perdonar» tres ocasions clares donant pas al final del partit.

Infantil “B”  1 – Martinenc 1

El domingo 24 nuestros Infantiles del “B” jugaban su octava jornada en casa, esta vez contra los del Martinenc del “B” también. 

Empezó la primera parte con un dominio del rival donde los nuestros encajaron el primer gol por parte de los visitantes a causa de un mal posicionamiento. No pasa nada, porque justo después de nueve minutos los azules empatan con un gol de penalti que vino precedido de una buena jugada por banda de nuestro lateral izquierdo entrando dentro del área. 

Llega la segunda parte con ocasiones claras para los nuestros y alguna que otra para los visitantes dónde a los azules les falta un poco de contundencia. Los de la Grama intentan jugar más el balón pero sin acabar de enlazar buenas jugadas. Son los nuestros quienes vuelven a “perdonar” tres ocasiones claras dando paso al final del partido.

Por admin