Cròniques dels Infantils amb la golejada del «C»!!!

Infantil «A» 1 – Cornellà 1

Bon partit dels nostres nois del Juvenil «A» que van tornar a demostrar un alt nivell competitiu frenant al Cornellà i tractant d’explotar les seves virtuts. Després de diversos intents el jugador de la Grama, Mamadou, va aconseguir el primer gol després d’una passada filtrada i una bona definició.
En la primera part la Grama va tenir molt controlat a l’equip visitant que poc va inquietar la porteria de Lukas.

La segona part va arrencar amb el gol del Cornellà, després d’una jugada per banda dreta, que després del centre i un parell d’intents de rebuig, va arribar a peus del seu davanter i va anotar l’empat. El marcador ja no es tornaria a moure.


Infantil “A” 1 – Cornellá 1

Buen partido de nuestros chicos del Juvenil “A” que volvieron a demostrar un alto nivel competitivo frenando al Cornellá y tratando de explotar sus virtudes. Tras varios intentos el jugador de la Grama, Mamadou, consiguió el primer gol tras un pase filtrado y una buena definición.
En la primera parte la Grama tuvo muy controlado al equipo visitante que poco inquietó la portería de Lukas.

La segunda parte arrancó con el gol del Cornellá, tras una jugada por banda derecha, que tras el centro y un par de intentos de rechace, llegó a pies de su delantero y anotó el empate. Y así fue como esta parte avanzó con algún susto visitante más e intententos de los locales por anotar el segundo, aunque el marcador ya no se volvería a mover.