Llefià 4 – Infantil «B» 2

Els de l’Infantil «B» van jugar el seu partit setmanal fora de casa, aquesta vegada en el camp del Llefià on es va disputar una primera part molt igualada en la qual durant moltes fases era la Grama qui tenia el control del partit generant així diverses ocasions.

Després d’un córner ve el gol dels locals, però els nostres no triguen a fer el mateix en un gol de falta amb el que s’arriba al descans amb un empat.
Comença la segona part que pinta molt bé: els nostres marquen de penal l’1 – 2. És poc després quan es comença a notar el cansament i es perd el control del partit, els contraris aprofiten això per a continuar marcant.


Llefià 4 – Infantil “B” 2

Los del Infantil “B” jugaron su partido semanal fuera de casa, esta vez en el campo del Llefià donde se disputó una primera parte muy igualada en la que durante muchas fases era la Grama quien tenía el control del partido generando así diversas ocasiones.
Después de un córner viene el gol de los locales, pero los nuestros no tardan en hacer lo mismo en un gol de falta con lo que se llega al descanso con un empate.

Empieza la segunda parte que pinta muy bien: los nuestros marcan de penalti el 1 – 2. Es poco después cuando se empieza a notar el cansancio y se pierde el control del partido, los contrarios aprovechan eso para seguir marcando.

Por admin