Infantil «C» 6 – La Palma «A» 1

Els de l’Infantil «C» van jugar un molt bon partit on van saber treballar en equip el que va fer que no tinguessin pèrdues de pilota i fossin superiors als contraris en tota la primera part amb el resultat de 2 a 1 per al descans.

En la segona part es fan alguns canvis per als de la Grama i els contraris aprofiten que el joc es relaxa per a atacar una mica més. Els nostres que no s’acotxen davant ningú fan un canvi en el mitjà del camp i mouen més la pilota una altra vegada a més de començar a atacar. És d’aquesta manera com els gols comencen a ploure amb el resultat de 6-1 final en el qual els nostres ho van donar tot.


Infantil “C” 6 – La Palma “A” 1

Los del Infantil “C” jugaron un muy buen partido donde supieron trabajar en equipo lo que hizo que no tuvieran pérdidas de balón y fuesen superiores a los contrarios en toda la primera parte con el resultado de 2 a 1 para el descanso.

En la segunda parte se hacen algunos cambios para los de la Grama y los contrarios aprovechan que el juego se relaja para atacar un poco más. Los nuestros que no se achantan ante nadie hacen un cambio en el medio del campo y mueven más el balón otra vez además de empezar a atacar. Es de esta manera como los goles empiezan a llover con el resultado de 6-1 final en el que los nuestros lo dieron todo.

Por admin