Cròniques dels Infantils amb dues victòries molt lluitades de l'»A» i el «C».

Infantil «A» 1 – Sant Gabriel 0

«Esforç igual a resultat.»
Els de Brian Espinola van sortir al camp molt ben col·locats amb una lluita i entrega pel joc espectacular. El Sanga no creava ocasions i el domini era dels blavencs. 
La primera part va ser un clar domini de la Grama però que no acabava d’arribar bé a l’àrea local. Les pilotes parades eren molt efectius per a l’infantil «A», Mamadou amb un pal evitava que la Grama s’avancés.
Un Sagna replegat que jugava en rombe i que els de Brian havien estudiat per a posar-ho en pràctica aquest cap de setmana.
En la segona part els de Grama no van baixar intensitat, aprofundien i venien les ocasions. Mamadou aprofitava una acció de banda que posava l’1-0 en el marcador. La Grama va seguir i va insistir, només en els últims minuts amb 3 córners del Sangra posaven la por en el cos. Però aquesta vegada els d’Infantil de la Grama es van emportar el partit.

Brian Espinola: gran feina i gran esforç en el meu últim partit assegut en aquesta banqueta. És un orgull veure’ls créixer i la intensitat que tenen. Gràcies pel gol dedicat. Els coordinadors i el cos tècnic hem decidit que hem d’intentar salvar al Cadet «C», ja que és l’equip que l’any passat es va guanyar la lliga. Un grup que conec bé. I com el IA està molt treballat i amb moltes opcions de continuar sumant… Crec molt en aquests jugadors. Seguiré al costat d’ells això segur. Ara toca un repte important per a l’entitat que em va veure créixer. I és no baixar una categoria. Aquí seguiré en aquest IA coordinant-ho i posant el meu gra de sorra. Anem per més això segur. Gràcies a cadascun d’ells!


Infantil “A” 1 – Sant Gabriel 0

«Esfuerzo igual a resultado.»
Los de Brian Esponila saltaron al campo muy bien colocados, con una lucha y una entrega espectacular. El Sangra no creaba ocasiones y el dominio era de los azulones. La primera parte fue un claro dominio de la Grama pero que no acababa de llegar bien al área local. Los balones parados eran muy efectivos para el infantil «A», Mamadou con un poste evitaba que la Grama se adelantara.
Un Sangra replegado que jugaba en rombo y que los de Brian habían estudiado para ponerlo en práctica este fin de semana.
En la segunda parte los de Grama no bajaron intensidad, profundizaban y venían las ocasiones. Mamadou aprovechaba una acción de banda que ponía el 1-0 en el marcador. La Grama siguió e insistió, solo en los últimos minutos con 3 córners del Sangra ponían el miedo en el cuerpo. Pero esta vez los de Infantil de la Grama se llevaron el partido.

Brian Espinola: gran trabajo y gran esfuerzo en mi último partido sentado en este banquillo. Es un orgullo verlos crecer y la intensidad que tienen. Gracias por el gol dedicado. Los coordinadores y el cuerpo técnico hemos decidido que tenemos que intentar salvar al Cadete «C» ya que es el equipo que el año pasado se ganó la liga. Un grupo que conozco bien. Y como el IA está muy trabajado y con muchas opciones de seguir sumando… Creo mucho en estos jugadores. Seguiré al lado de ellos eso seguro. Ahora toca un reto importante para la entidad que me vio crecer. Y es no bajar una categoría. Aquí seguiré en este IA coordinándolo y poniendo mi grano de arena. Vamos a por más eso seguro. ¡Gracias a cada uno de ellos!