Cròniques dels Infantils amb dues victòries molt lluitades de l'»A» i el «C».

Infantil «B» 3 – Mercantil 3

En el partit que van jugar els nostres nois de l’Infantil «B» en la seva 16a jornada va estar empatat. En la primera part van ser els de la Grama qui marcava l’1 a 0 gràcies a un bon passi entre línies, així i tot hi ha un empat dels contraris per un penal que al cap de pocs minuts posa l’1 a 2 on la Grama no surt afavorida.
Just abans d’acabar la primera part els nostres empaten gràcies al rebuig del porter contrari en una falta que els de la Grama van rematar a porteria.
Després del descans comença la segona part en la qual els nostres controlen més el partit i d’una falta es marca el 3-2.
Va ser un partit de moltes faltes en contra, l’àrbitre va afegir 7′ minuts «per la cara» i l’empat per un gol dels contraris, es produeix en el minut 77′.


Infantil “B” 3 – Mercantil 3

En el partido que jugaron nuestros chicos del Infantil “B” en su 16a jornada estuvo empatado. En la primera parte fueron los de la Grama quien marcaba el 1 a 0 gracias a un buen pase entre líneas, aun así hay un empate de los contrarios por un penalti que a los pocos minutos pone el 1 a 2 donde la Grama no sale favorecida.
Justo antes de acabar la primera parte los nuestros empatan gracias al rechace del portero contrario en una falta que los de la Grama remataron a portería.
Después del descanso empieza la segunda parte en la que los nuestros controlan más el partido y de una falta se marca el 3-2.
Fue un partido de muchas faltas en contra, el árbitro añadió 7’ min “por la cara” y el empate por un gol de los contrarios, se produce en el minuto 77’.