Premier 3- Aleví “A” 3

Aquesta setmana passada l’Aleví A va jugar contra un rival molt directe, la Premier, el partit va ser molt complicat i fora de casa al Municipal Vall d’Hebron. El partit es va començar perdent 1-0, però el nostre equip va saber reaccionar d’una bona manera i va empatar el partit abans del descans amb 1-1 al marcador. Va començar la segona part on el rival va entrar millor que els nostres i es va col·locar a 3-1 al marcador deixant-nos amb un resultat molt complicat de remuntar per l’últim quart de partit. No obstant això, la Grama en dos minuts de començar aquest últim joc va poder empatar els contraris i es va endinsar en la lluita pels 3 punts, acabant el partit amb un empat molt just que ens deixa «vius de cara» als pròxims partits.

 

Premier 3- Alevín “A” 3

Esta semana pasada el Alevín A jugó contra la Premier, un rival directo en un partido muy complicado fuera de casa en el Mpal. Vall d’Hebron. Al principio del partido se empezó perdiendo 1-0, pero nuestro equipo supo reaccionar y empató el partido antes del descanso con 1-1 en el marcador. Comenzó la segunda parte donde el rival entro mejor que los nuestros y se colocó con 3-1 en el marcador dejándonos así un resultado muy complicado de remontar para el último cuarto. En 2 minutos el equipo empato el partido y se metió de lleno para la lucha de los 3 puntos. Un empate justo y que nos deja vivo de cara a los próximos partidos.

 

[divider]

 

Alevi “B” 2 – St.Vicentí 3

El passat dissabte al matí els nostres Alevins de primera divisió (B) va jugar a casa un partit molt intens des de l’inici contra el St. Vicentí, on els nostres van sortir «a mossegar» amb poc encert de cara a porta i una mala sort en defensa. El St. Vicentí s’avançava a la recta final del primer quart. Després d’asseure el cap en el segon quart, els nostres van acabar la mitja part amb empat 1-1 gràcies a una acció individual del nostre jugador Robben. En el tercer quart es presentava el 2-1 gràcies a un gol de Noah que ens encarava el partit, però darrere l’últim caòtic quart el Sant Vicentí es va plantar amb el 2-2 i darrere el 2-3 que els va donar la victòria final a ells i no als nostres.

 

Alevín “B” 2 – St. Vicentí 3

El pasado sábado nuestros Alevines de primera división (B) jugaron por la mañana en casa un partido muy intenso desde el inicio contra el St. Vicentí, donde los nuestros salieron «a morder» con poco acierto de cara a puerta y una mala suerte en defensa. El St. Vicentí se avanzaba en la recta final del primer cuarto. Después de sentar la cabeza en el segundo cuarto, los nuestros acabaron la media parte con empate 1-1 gracias a una acción individual de nuestro jugador Robben. En el tercer cuarto se presentaba el 2-1 gracias a un gol de Noah que nos encaraba el partido, pero tras un último caótico cuarto, St. Vicentí se plantaba con el 2-2 y el 2-3 definitivo que les daba la victoria.

 

[divider]

 

Aleví «C» 5 – APA Poble Sec 2

Diumenge 10 a la tarda el nostre Aleví C va jugar a casa contra un bon equip que no li fa justícia a la classificació. La grama va començar ben col·locada i darrere una bona jugada els blaus s’avançaven al marcador. Al cap de tres minuts el rival ens empatava amb un bon remat a porteria. Al descans s’arribava amb taules en el marcador. Després de la represa en servei de cantonada els de Santa Coloma s’avançaven. En el marcador 3-1 amb una victòria dels nostres que va arribar darrere una acció individual fantàstica. El 4-1 arribaria després d’una acció «combinativa» després d’una bona contra; l’equip de Poble Sec tallava les distàncies amb una execució perfecta d’un llançament directe. Els nostres es van mantenir fermes desplegant un bon joc amb transicions ràpides i va tancar el partit en una d’aquestes accions.

Molt bona victòria equip!

 

Alevín «C» 5 – APA Poble Sec 2 

El domingo 10 por la tarde nuestro Alevín C jugó en casa contra un buen equipo al que no le hace justicia a la clasificación. La grama empezó con buenas colocaciones y tras una buena jugada los azules se avanzaban al marcador. A los tres minutos el rival nos empataba con un buen remate a portería. Al descanso se llegaba con tablas en el marcador. Tras la reanudación en saque de esquina los de Santa Coloma se adelantaban. El 3 a 1 llegaría tras una acción individual fantástica. El 4-1 llegaría después de una acción combinativa después de una buena contra; el equipo de Poble Sec cortaba las distancias con una ejecución perfecta de un tiro directo. El equipo se mantuvo firme desplegando un buen juego, con transiciones rápidas y cerró el partido en una de estas acciones.

¡¡¡Buena victoria equipo!!!

 

[divider]

 

Aleví “D” 3- Premier 2

El passat dissabte l’Aleví «D» de la Grama va guanyar en casa per la mínima a un gran equip com és la Premier. Al mateix temps teníem jugant als companys de l’Aleví «A» també contra la Premier. En aquest cas amb el mateixos gols per part dels nostres. Els locals van aconseguir empatar el partit en dues ocasions i va ser en l’últim quart i sense deixar d’insistir quan van aconseguir marcar el gol que els hi va donar la victòria final.

Els visitants van començar el partit d’una manera molt intensa amb una gran pressió i un domini de pilota en els dos primers quarts. La Grama no va trobar cap buit i la sortida de pilota no va ser bona, va ser gràcies a aquesta important pressió de la Premier, pel que els nostres es van posar per davant en el marcador, ja que les reaccions van ser bones i es van posar per davant del marcador abans del descans.

Després d’aquest descans el guió va canviar per complet i la grama va fer un pas per davant pujant el ritme de pilota i la intensitat. Malgrat això la Premier va tornar a posar-se per davant darrere una gran jugada col·lectiva on ràpidament els nostres i en una jugada practicada de corner, van tornar a posar un empat al marcador. Després de l’empat els locals no es van conformar i van lluitar per la victòria amb una gran pressió, i 3 minuts més tard, aconseguien marcar el tercer gol que els hi va donar la victòria.

 

Alevín “D” 3- Premier 2

El pasado sábado el Alevín «D» de la Grama ganó en casa por la mínima a un gran equipo como es la Premier. Al mismo tiempo teníamos jugando a los compañeros del Alevín «A» también contra la Premier. En este caso con el mismos goles por parte de los nuestros.

Los locales consiguieron empatar el partido en dos ocasiones y fue en el último cuarto y sin dejar de insistir cuando consiguieron marcar el gol que se los dio la victoria final.

Los visitantes empezaron el partido muy fuerte con una gran presión y un dominio del balón en los dos primeros cuartos. La Grama no encontró ningún hueco y la salida de balón no fue buena. Gracias a esa importante presión de la Premier, los nuestros se pusieron por delante en el marcador por lo que la reacción fue muy buena y consiguieron un empate antes del descanso.

Después del descanso, el guion cambió por completo. La Grama dio un paso para adelante y subió el ritmo de balón y la intensidad. A pesar del cambio, la Premier volvió a ponerse por delante tras una gran jugada colectiva. Pero, rápidamente y en una jugada ensayada de córner, la Grama volvió a empatar. Después del empate, los locales no se conformaron y fueron a por la victoria con una gran presión y, 3 minutos más tarde, conseguían marcar el tercero y el gol de la victoria.

 

[divider]

 

Bon Pastor 11 – Aleví «E» 2

En el partit de l’Aleví E d’aquest passat dissabte dia 9 contra el Bon pastor fora de casa, va passar el de sempre, en la primera meitat no se surt amb intensitat, trobant-nos amb un resultat advers en pocs minuts. L’equip ha sabut reaccionar posant-los les coses més difícils havent de canviar el sistema de joc.
S’ha millorat en la segona part però als nostres els hi costava arribar dalt per crear ocasions de gol.
Malgrat el resultat final, l’equip es va mantenir amb una bona actitud on han donat la cara en tot moment.

 

Bon Pastor 11 – Alevín «E» 2

En el partido de la Alevín E de este pasado sábado día 9 contra el Bon Pastor fuera de casa, pasó el de siempre, en la primera mitad no se salió con la intensidad necesaria, encontrándonos con un resultado adverso en pocos minutos. No obstante, el equipo ha sabido reaccionar poniéndoles las cosas más difíciles y teniendo que cambiar el sistema de juego.
Se ha mejorado en la segunda parte, pero a los nuestros se los costaba llegar arriba para crear ocasiones de gol.
A pesar del resultado final, el equipo se mantuvo con una buena actitud donde han dado la cara en todo momento.

 

[divider]

 

Aleví “F” 2- Bon Pastor “B” 2

Dissabte 9 de cara al migdia es va disputar un partit molt debatut, el nostre Aleví de segona divisió contra el Bon Pastor. Fent un balanç dels resultats, va ser just, ja que els nostres van començar una mica fluixos per com normalment solen jugar, però a poc a poc van anar creixent amb el partit i veient que el rival estava posant les coses difícils, la Grama va aconseguir posar-se per davant les dues vegades, malgrat no saber manejar el resultat, al final del partit va haver-hi una sèrie d’ocasions per a tots dos equips on es podria haver guanyat el partit per les dues parts, però al final el que vam aconseguir és mantenir l’empat contra un bon equip.

 

Alevín “F” 2- Bon Pastor 2

Sábado 9 de cara al mediodía se jugó un partido muy disputado, nuestros Alevines de segunda división contra el Bon Pastor. Haciendo balance el resultado es justo, porque los nuestros empezaron un poco flojos para como suelen jugar, pero los nuestros fueron creciendo poco a poco con el partido y observando que el rival estaba poniendo las cosas difíciles, la Grama pudo ponerse por delante en dos ocasiones pero no supieron manejar bien el resultado. Al final del partido hubo una serie de ocasiones para ambos equipos donde cualquiera de los dos podría haber ganado el partido, pero al final se quedó en un empate final contra un buen equipo.

 

[divider]

 

Aleví «G» 4 – Salesians Mataró 3

Dissabte al migdia l’Aleví G va fer victòria, amb aquesta van afinar el lideratge, ja que Salesians eren els segons empatats a punt amb els nostres. La victòria va ser molt merescuda sobretot pel que fa a joc i actitud. El partit va ser molt intens i molt disputat per culpa del seu joc directe en cada jugada, cosa que era incòmode pels nostres perquè no estaven acostumats a aquest joc. Malgrat això es van saber defensar perfectament i generar ocasions de perill gràcies a bones transicions i glopejades llunyanes.

Sobretot felicitar a l’equip pel treball que han fet aquest cap de setmana, totes les paraules es queden petites per descriure la lluita, el treball i el caràcter per tirar endavant el partit, l’entrenador sent un orgull molt fort pel treball i els fruits que està donant.

 

Alevín G 4-3 Salesians Mataró 

El sábado al mediodía el Alevín G hizo victoria y con esta afianzaron el liderazgo ya que Salesians eran los segundos empatados a puntos con los nuestros. La victoria fue muy merecida sobre todo en cuanto a juego y actitud. El partido fue muy intenso y muy disputado por culpa del juego directo en cada jugada del equipo contrario, cosa que era incómoda para los nuestros que no estaban acostumbrados a este juego, pero supieron defenderse perfectamente y generar ocasiones de peligro gracias a buenas transiciones y golpeos lejanos.

Felicitar a los chicos por el trabajo hecho este fin de semana todas palabras quedan cortas para describir la lucha, el trabajo y el carácter para sacar adelante el partido, el entrenador se muestra muy orgulloso del trabajo y de los frutos que está dando.

 

Por admin