Cròniques dels Benjamins amb la gran victòria del «B»

Badalona 5 – Benjamí «A» 3

El passat dissabte el Benjamí A va jugar al camp Mpalde Montigalà contra el Badalona. El partit va estar molt igualat on les coses es van posar molt a favor dels nostres amb dos gols en només els primers sis minuts de joc! L’equip local apretava tota l’estona, però la Grama no es donava per vençuda i seguia lluitant malgrat que els altres ho intentessin impedir. Quan es va fer la mitja part els nostres seguien guanyant però només amb un punt de diferència (2-3) a favor nostre, per la qual cosa no estava tot perdut. Es va reprendre el partit en la segona part, i en la primera jugada d’atac al Badalona el partit es va empatar 3-3, on es va arribar a l’últim quart sense gairebé forces per l’equip visitant, ja que només van poder fer un canvi i el partit va ser intens. Va ser en els últims cinc minuts on ens van arribar els dos últims gols per part dels locals i el marcador va acabar en 5-3.

En el següent partit ja remuntarem!

 

Badalona 5 – Benjamín «A» 3

El pasado sábado nuestro Benjamín A, jugó en el Municipal de Montigalà contra el Badalona. Un partido muy igualado donde las cosas se pusieron muy a favor de los nuestros con dos goles solo empezar el juego (en los seis primeros minutos). El equipo local apretaba durante todo el partido y a la Grama le costaba salir con balón jugado, pero no se rendía. Fue en la media parte cuando dejaron el marcador a 2-3 a favor de nosotros, los visitantes, aún no estaba todo perdido. Se reanuda el encuentro y en la primera jugada de ataque, el Badalona empata 3-3 el partido hasta llegar al último cuarto dónde a Grama ya le faltaba fuerzas porque solo pudieron hacer un cambio y el partido fue duro e intenso. Cuando se llegaron a los últimos cinco minutos de juego fue cuando el Badalona metió los dos últimos goles del partido dejando el marcador a 5-3.

En el siguiente partido ya se remontará!

 

Premier 1 – Benjamín «B» 3

Dissabte passat es va disputar un gran partit en el Municipal de la Vall d’Hebron entre els nostres Benjamins de segona divisió (B) i el Premier (D), dos equips de la part alta de la classificació que van jugar un molt bon partit. 

Ja començar es va veure una Grama que buscava la seva sisena victòria consecutiva i una Premier forta pel que fa a defensa, buscant el contraatac. Al principi es va avançar la Premier, però la Grama no es va enfonsar i seguia lluitant cada pilota, seguia atacant tota l’estona fins a aconseguir un empat en el marcador d’1-1 a la primera part de joc.

Després del descans els nostres van sortir per la merescuda victòria i en el tercer quart de joc es va posar a 1-3 controlant el partit i sense deixar que els contraris arribessin a l’àrea fent perillar la nostra victòria. Així doncs va acabar el partit amb el Benjamí B tornant a guanyar, felicitats nois!

Ara toca preparar-se pel partit d’aquesta setmana que és molt important on el Catalonia porta 18 punts igual que la Grama, per això serà un partit complicat i difícil on la Grama tornarà a intentar jugar un molt bon partit.

 

Premier 1 – Benjamín «B» 3

El pasado sábado se disputó un gran partido en el Municipal del Valle de Hebrón entre nuestros Benjamines de segunda división (B) y el Premier (D), dos equipos de la parte alta de la clasificación que jugaron un muy buen partido.

Solo empezar se vio una Grama que buscaba su sexta victoria consecutiva y una Premier fuerte en cuanto a defensa, buscando el “contragolpe”. Al principio se avanzó la Premier, pero la Grama no se hundió y seguía luchando cada pelota, seguía atacando todo el rato hasta lograr conseguir un empate en el marcador de 1-1 en la primera parte de juego.

Después del descanso los nuestros salieron a por su merecida victoria y en el tercer cuarto de juego se puso a 1-3 controlando el partido y sin dejar que los contrarios llegaran al área haciendo peligrar nuestra victoria. Así pues, acabó el partido con el Benjamín B volviendo a ganar, felicidades chicos!

Ahora toca prepararse para el partido de esta semana que es muy importante donde el Catalonia lleva 18 puntos, igual que la Grama, por eso será un partido complicado y difícil donde la Grama volverá a intentar jugar un muy buen partido.

 

 

Benjamí “C” 3 –  Barcino 7

El passat diumenge es va jugar un partit molt competit pels nostres a casa contra el Barcino, un equip que pel que fa al físic, eren superiors. Aquesta superioritat es va veure reflectida en el partit des del primer moment, marcant un gol des de mitja distància a l’inici del partit, malgrat això els nostres van aconseguir donar la volta al marcador gràcies a l’alta pressió i uns contraatacs molt ben executats. Va ser poc després quan els contraris tornarien a marcar deixant el partit empatat a 2-2 en el primer quart. Quan va començar el segon quart vam canviar el plantejament del partit, amb línies més juntes i més ajudes defensives, malgrat que el partit va seguir molt igualat i sense moltes ocasions de gol. En el tercer quart vam seguir amb la mateixa dinàmica però els visitants van marcar en un contraatac, la qual cosa no va impedir que els nostres poguessin empatar amb un gol de falta (3-3). Ja en l’últim quart de partit es va notar la fatiga dels nostres que no arriben a les ajudes defensives, tres jugades individuals d’un jugador rival van ser les que van tancar el partit amb una derrota molt injusta i voluminosa (3-7).

No obstant això el marcador no va reflectir el partit que va jugar la Grama, perquè ho van lluitar i ho van donar tot fins al final.

 

Benjamín “C” 3 – Barcino 7

El pasado domingo se jugó un partido muy competido por los nuestros en casa contra el Barcino, un equipo que en cuanto al físico, eran superiores. Esta superioridad se vio reflejada en el partido desde el primer momento, marcando un gol desde media distancia al inicio del partido, a pesar de esto los nuestros consiguieron dar la vuelta al marcador gracias al alta presión y a unos contraataques bien ejecutados. Fue poco después cuando los contrarios volverían a marcar, dejando el partido empatado a 2-2 en el primer cuarto. Cuando empezó el segundo cuarto, cambiamos el planteamiento del partido con líneas más juntas y más ayudas defensivas, a pesar de que el partido siguió muy igualado y sin muchas ocasiones de gol. En el tercer cuarto seguimos con la misma dinámica, pero los visitantes marcaron en un contraataque, lo cual no impidió que los nuestros pudieran empatar con un gol de falta (3-3). Ya en el último cuarto de partido se notó la fatiga de los nuestros que no llegaban a las ayudas defensivas. Tres jugadas individuales de un jugador rival fueron las que cerraron el partido con una derrota muy injusta y voluminosa (3-7). Sin embargo el marcador no reflejó el partido que jugó la Grama, porque lo lucharon y lo dieron todo hasta el final.

 

 

Martinenc 6 – Benjamí “D” 1

De la mateixa manera que els companys del Benjamí C, els nostres petits del Benjamí D de tercera divisió (grup 6) van patir una lleugera desmotivació quan es van trobar contra el Martinenc en el camp de futbol CEM Guinardó on van disputar el partit d’aquesta jornada el passat diumenge 10 de novembre.

En el primer quart al camp, els dos xuts que van fer els contraris van terminar en gol i va ser on els nostres es van desanimar, això va passar una factura a posteriori on en el segon quart ens van marcar un altre gol de seguida començar. Va haver-hi una estona on es va poder retallar distancia i el Martinenc podria haver marcat gol però per les actuacions del porter contrari i els xuts cap a fora ho van impedir.

Ja en el tercer quart, els nostres es notaven més sòlids, però les ganes de voler remuntar el partit jugant amb tant desavantatge, intentant ajustar més el marcador es van deixar algun espai en el migcamp i el martinenc va aprofitar aquestes oportunitats per seguir augmentant el marcador.

No passa res, en el següent partit ja es milloraran els resultats, a gaudir i no desmotivar-se!

 

Martinenc 6 – Benjamín “D” 1

Igual que los compañeros de Benjamín C, nuestros pequeños del Benjamín D de tercera división (grupo 6) sufrieron una ligera desmotivación cuando se encontraron contra su rival de esta semana, el Martinenc, en el campo de fútbol CEM Guinardó dónde disputaron el partido de esta jornada el pasado domingo 10 de noviembre.

En el primer cuarto de jugada en el campo, los dos chutes que hicieron los contrarios acabaron en gol y fue donde los nuestros se desanimaron, cosa que pasó una factura a posteriori dónde en el segundo cuarto nos marcaron otro gol solo empezar. Sí que es cierto que durante un rato se pudo recortar distancia y el Martinenc podría haber marcado gol, pero por las actuaciones del portero contrario y los chutes hacia fuera lo impidieron.

Ya en el tercer cuarto los nuestros se notaban más sólidos, pero las ganas de querer remontar el partido jugando con tanta desventaja, intentando ajustar más el marcador se dejaron algún espacio en el mediocampo y el Martinenc aprovechó estas oportunidades para seguir aumentando el marcador.

¡No pasa nada!, en el siguiente partido ya se mejorarán los resultados, ¡a disfrutar y a no desmotivarse!