Cròniques dels Prebenjamins amb la victòria del «B»

Premier 3 – Prebenjamí «A» 5

Aquesta setmana passada el partit va estar una mica estrany ja des del principi. Cal esmentar que encara que els nostres són superiors físicament i tècnicament, no ho van saber demostrar gaire. En el minut 6′ van aprofitar per posar-se per davant al marcador, va costar tres minuts empatar i adonar-nos de què no seria un partit fàcil. En el segon i el tercer quart de joc van estar molt similars… precipitacions, decisions dolentes i poc ritme que passen factura al marcador empatant a 3 abans de començar el definitiu quart. En aquest últim, la Grama va estar més encertada i van ser més solidaris en les passes i conseqüentment la remuntada amb el marcador final de 3-5 sent els victoriosos.

 

Premier 3 – Prebenjamín «A» 5

Esta semana pasada el partido estuvo un poco extraño ya desde el principio para el Prebenjamín A. Hay que mencionar que aunque los nuestros son superiores físicamente y técnicamente, no lo supieron demostrar mucho. En el minuto 6′ aprovecharon para ponerse por delante al marcador, costó tres minutos empatar y darnos cuenta de que no sería un partido fácil. En el segundo y el tercer cuarto de juego estuvieron muy similares… Precipitaciones, malas decisiones y poco ritmo son los que pasan factura al marcador empatando a 3 antes de empezar el definitivo cuarto. En este último, la Grama estuvo más acertada y fueron más solidarios en los pases y cosa que se vio reflejada en la remontada con el marcador final de 3-5 siente los victoriosos.

 

 

Prebenjamí “B” 3 – Barcino 2

Quart partit de lliga pel Prebenjamí B, aquesta vegada en el Mpal. Les Oliveres on en el primer quart d’aquest els nostres van cometre alguns errors pel que fa a les posicions, malgrat això, es va començar guanyant als contraris marcant un primer gol. Es va passar el primer quart i va ser en el segon on el Martinenc va patir la baixa d’un dels nostres jugadors, i com no disposaven de recanvi van jugar amb 6, un menys dels que havien de ser, cosa que va ser un punt a favor per l’equip contrari que va aprofitar aquesta baixa per marcar-nos dos gols.

Al tercer i últim quart es va jugar molt millor malgrat ser només 6 jugadors. Els nostres nens no es van donar per vençuts en cap moment i van lluitar cada pilota com si fos l’última. Aquest cop l’esforç (i una mica de sort) ens va acompanyar marcant dos gols a favor.

El partit va acabar amb una victòria dels nostres i ganes de seguir treballant pel següent partit.

 

Prebenjamín “B” 3 – Barcino 2

Cuarto partido de liga para el Prebenjamín B, esta vez en el Mpal. Les Oliveres dónde en el primer cuarto de este, los nuestros cometieron algunos errores en cuanto a las posiciones, pero a pesar de esto se empezó ganando a los contrarios marcando un primer gol. Se pasó el primer cuarto y fue en el segundo donde el Martinenc sufrió la baja de uno de nuestros jugadores y como no disponían de repuesto jugaron con 6, uno menos de los que tenían que ser, cosa que fue un punto a favor por el equipo contrario que aprovechó esta baja para marcarnos dos goles.

En el tercero y último cuarto de partido, se jugó mucho mejor a pesar de ser solo 6 jugadores. Nuestros niños no se dieron por vencidos en ningún momento y lucharon cada pelota como si fuera la última. Esta vez el esfuerzo (y un poco de suerte) nos acompañó marcando dos goles a favor.

El partido acabó con una victoria de los nuestros y ganas de seguir trabajando de cara al siguiente partido.

 

Prebenjamí «C» 2- Sant Gabriel 4

Aquest va ser un partit molt disputat entre dos grans equips, el nostre equip jugava fora de casa amb un dels candidats a ser campions, i per desgràcia, van ser els nostres qui van caure davant dels contraris a un partit molt dinàmic, intens i dur on en Martinenc va saber mantenir la victòria al primer quart i portar l’empat durant els 2 següents quarts, però en l’últim quart una dinàmica dolenta i errades ens van condemnar a la derrota: 2 gols ràpids que no van saber remuntar en tan poc temps.
El més important ara és llevar el cap i seguir treballant en equip per obtenir els resultats que volem i aconseguir el nostre objectiu final.

 

Prebenjamín «C» 2- Sant Gabriel 4

Este fue un partido muy disputado entre dos grandes equipos. Nuestro equipo jugaba fuera de casa con uno de los candidatos a ser campeones y por desgracia, fueron los nuestros quién cayeron ante los contrarios en un partido muy dinámico, intenso y duro donde el Martinenc supo mantener la victoria en el primer cuarto y llevar el empate durante los 2 siguientes cuartos, pero por desgracia en el último cuarto hubo una dinámica mala y diferentes errores nos condenaron a la derrota: 2 goles rápidos que no supieron remontar en tan poco tiempo.
Lo más importante ahora es levantar cabeza y seguir trabajando en equipo para obtener buenos resultados y conseguir nuestro objetivo final.