Júpiter 18 – Benjamí «E» 0

Els nostres petitons del Benjamí «E» van jugar un partit contra els quals anaven segons en la Lliga; un partit dur però que els nostres van començar amb un molt bon primer quart de joc malgrat anar 2 a 0 al final d’aquest.

Després del segon quart el marcador era de 8-0. Va començar la segona part i els contraris van marcar 3 gols molt aviat, al final del tercer quart el resultat era de 13-0 i el resultat final del partit va ser de 18-0.

Així i tot l’entrenador es mostra content amb els nens perquè van donar el màxim fins al final encara sense tenir canvis.


Júpiter 18 – Benjamín «E» 0

Nuestros pequeñitos del Benjamín «E» jugaron un partido contra los que iban segundos en la Liga; un partido duro pero que los nuestros empezaron con un muy buen primer cuarto de juego a pesar de ir 2 a 0 al final de este.

Después del segundo cuarto el marcador era de 8-0. Comenzó la segunda parte y los contrarios marcaron 3 goles muy pronto, al final del tercer cuarto el resultado era de 13-0 y el resultado final del partido fue de 18-0.

Aun así el entrenador se muestra contento con los niños porque dieron el máximo hasta el final aún sin tener cambios.

Por admin