Turó Peira 0 – Benjamí «D» 7

Els del Benjamí «D» jugaven la 17a jornada fora de casa. Ja en el primer quart de partit (i tan sols en el primer minut de joc) es marcava el primer gol per part de la Grama. L’equip es va anar relaxant però sense deixar de jugar bé, així i tot no es va poder crear molt de perill.
En el segon quart als de la Fundació els va continuar costant entrar en el partit fins al final del mateix on van poder marcar dos gols seguits.
En el tercer i en l’últim quart de partit, l’equip es va sentir més relaxat i ja van poder tenir més la pilota i sentint-se més segurs en camp contrari, va ser aquí es van marcar els següents quatre gols.
En general l’equip va acabar content.


Turó Peira 0 – Benjamín “D” 7

Los del Benjamín “D” jugaban la 17a jornada fuera de casa. Ya en el primer cuarto de partido (y tan solo en el primer minuto de juego) se marcaba el primer gol por parte de la Grama. El equipo se fue relajando pero sin dejar de jugar bien, aun así no se pudo crear mucho peligro.
En el segundo cuarto a los de la Fundación les siguió costando entrar en el partido hasta el final del mismo donde pudieron marcar dos goles seguidos.
En el tercer y en el último cuarto de partido, el equipo se sintió más relajado y ya pudieron tener más el balón y sintiéndose más seguros en campo contrario, fue ahí se marcaron los siguientes cuatro goles.
En general el equipo acabó contento.

Por admin