Benjamí «C» 3 – Sarrià 2

Partit molt competit contra Sarrià, un rival directe de la taula. En el primer quart de joc, la Grama estrenyia a dalt i aconseguien sotmetre a l’equip contrari. No obstant això, les sortides del visitant a la contra, els va permetre crear ocasions de perill, que no van acabar en gol.

En el segon quart, l’equip rival va començar a pressionar la sortida de pilota i als nostres centrals els costava més sortir amb la pilota controlada, però si la Grama superava aquesta línia de pressió, tenien molt d’espai per a córrer. Sebas va estar atent en un rebutgi del porter i va posar el 1-0 en el marcador. En el tercer quart el rival va reaccionar i, malgrat no gaudir de grans ocasions, va aconseguir empatar el partit amb un servei de banda mal buidat per la nostra defensa (1-1).

Cap equip controlava el partit, que consistia en un anar i venir constant. En una contra de la Grama, una bona passada de Yago deixava només a Aleix, després que aquest se separés de la marca correctament, i va posar el 2-1 en el marcador. No obstant això, a la Grama encara li quedaria molta feina per fer. En l’últim quart, la falta de contundència dels nostres i la insistència del rival tornaria a posar en taules el marcador (2-2).

Finalment, després d’un servei de falta ràpid, la defensa rival es va veure sorpresa i Álex va posar la pilota en l’àrea, amb una rematada forta i col·locada de Sebas, que va donar la victòria a casa als de la Grama (3-2).

Victòria merescuda que ens acosta a la zona mitjana de la classificació.


Benjamín «C» 3 – Sarrià 2 

Partido muy competido contra Sarrià, un rival directo de la tabla. En el primer cuarto de juego, la Grama apretaba arriba y conseguían someter al equipo contrario. No obstante, las salidas del visitante a la contra, les permitió crear ocasiones de peligro, que no acabaron en gol. 

En el segundo cuarto, el equipo rival empezó a presionar la salida de balón y a nuestros centrales les costaba más salir con el balón controlado, pero si la Grama superaba esa línea de presión, tenían mucho espacio para correr. Sebas estuvo atento en un rechace del portero y puso el 1-0 en el marcador. En el tercer cuarto el rival reaccionó y, pese a no disfrutar de grandes ocasiones, logró empatar el partido con un saque de banda mal despejado por nuestra defensa (1-1). 

Ningún equipo controlaba el partido, que consistía en un ir y venir constante. En una contra de la Grama, un buen pase de Yago dejaba solo a Aleix, después de que este se separara de la marca correctamente, y puso el 2-1 en el marcador. Sin embargo, a la Grama aún le quedaría mucho trabajo por hacer. En el último cuarto, la falta de contundencia de los nuestros y la insistencia del rival volvería a poner en tablas el marcador (2-2). 

Finalmente, tras un saque de falta rápido, la defensa rival se vio sorprendida y Álex puso la pelota en el área, con un remate fuerte y colocado de Sebas, que dio la victoria en casa a los de la Grama (3-2).

Victoria merecida que nos acerca a la zona media de la clasificación.

Por admin