Infantil “A” 0  – Tecnofutbol 0.

Gran imatge del nostre Infantil «A» que va merèixer més.

Els de Brian Espinola venien d’una derrota molt dura la setmana passada. Aquesta vegada van sortir amb molta actitud i molt bona col·locació en el camp. Amb les nombroses baixes que tenia l’Infantil «A» i amb jugadors convocats amb els nostres del «B». Els nostres nois van sortir per totes en la primera part, que va ser claríssimament dominada per la grama, ja que els contraris només creaven perill a pilotes llargues. Una bona col·locació per part de la Grama no donava lloc a cap error.

Arriben a la segona part en la qual van sortir molt més ofensius i van tenir diverses ocasions. El Tecnofutbol només es limitava a defensar i aguantar el resultat; cap xutada a porta d’ells. Per desgràcia i una vegada més, el pal va evitar que la Grama s’emportessin els 3 punts i el marcador quedés a 0-0.

Brian Espinola: Molt bona feina. Avui vam haver de canviar la línia defensiva i alguna posició per les nombroses baixes que teníem, però s’ha competit fins al final i no els puc atribuir res. Una altra vegada els pals o el poc encert a porteria no ens fan portar-nos els 3 PUNTS. Ja estem pensant en la setmana que ve amb moltes ganes de demostrar perquè per a nosaltres és una final.


Infantil “A” 0  – Tecnofutbol 0.

Gran imagen de nuestro Infantil “A” que mereció más.

Los de Brian Espinola venían de una derrota muy dura la semana pasada. Esta vez salieron con mucha actitud y muy buena colocación en el campo. Con las numerosas bajas que tenía el Infantil “A” y con jugadores convocados con los nuestros del “B”. Nuestros chicos salieron a por todas en la primera parte, que fue clarísimamente dominada por la grama ya que los contrarios solo creaban peligro a balones largos. Una buena colocación por parte de la Grama no daba lugar a ningún error.

Llegan a la segunda parte en la que salieron mucho más ofensivos y tuvieron varias ocasiones. El Tecnofutbol solo se limitaba a defender y aguantar el resultado; ningún chute a puerta de ellos. Por desgracia y una vez más, el palo evitó que la Grama se llevaran los 3 puntos y el marcador quedase a 0-0.

Brian Espinola: Muy buen trabajo. Hoy tuvimos que cambiar la línea defensiva y alguna posición por las numerosas bajas que teníamos, pero se ha competido hasta el final y no les puedo achacar nada. Otra vez los palos o el poco acierto a portería no nos hacen llevarnos los 3 PUNTOS. Ya estamos pensando en la semana que viene con muchas ganas de demostrar porque para nosotros es una final.

Por admin