Crònica Infantils amb el partidàs del «C».

Infantil «B» 3 – Guineueta 1

Els de l’Infantil «B» jugaven el seu partit setmanal, que era la 13a jornada, controlant completament la zona i pressionant. Va haver-hi moltes oportunitats per a marcar. A la poca estona es va perdre una mica el control del partit que va ser on els contraris van marcar el 0 a 1. Just abans d’acabar la primera part la Grama els empata en una acció de robatori i amb bona assistència.
Arriba la segona part i els de la Grama surten més concentrats i tornen a tenir el control. Els contraris no troben ocasió, però els nostres en dos contraatacs aconsegueixen marcar els dos gols restants.


Infantil «B» 3 – Guineueta 1

Los del Infantil “B” jugaban su partido semanal, que era la 13a jornada, controlando completamente la zona y presionando. Hubo muchas oportunidades para marcar. Al poco rato se perdió un poco el control del partido que fue donde los contrarios marcaron el 0 a 1. Justo antes de acabar la primera parte la Grama los empata en una acción de robo y con buena asistencia.

Llega la segunda parte y los de la Grama salen más concentrados y vuelven a tener el control. Los contrarios no encuentran ocasión, pero los nuestros en dos contraataques consiguen marcar los dos goles restantes.