Condemna als actes radicals (18-1-2023)

18/01/2023

La junta directiva de la Fundació Esportiva Grama amb el seu president Antonio Morales al capdavant vol condemnar de forma contundent els actes de vandalisme i falta de respecte que s’estan produint aquests dies a Santa Coloma de Gramenet.

No hem d’oblidar mai que la llibertat d’expressió que ens dona un estat democràtic no pot estar lligada a la violència en cap de les seves formes i que per tant es sustenta en el respecte a les formes de pensar de tothom.

Cadascú és lliure d’opinar, però sempre des del respecte i sense causar perjudicis a les persones i entitats del seu entorn.

Junta directiva FEG.

(Castellano)

La junta directiva de la Fundación Deportiva Grama con su presidente Antonio Morales al frente quiere condenar de forma contundente los actos de vandalismo y falta de respeto que se están produciendo estos días en Santa Coloma de Gramenet.

Nunca debemos olvidar que la libertad de expresión que nos da un estado democrático no puede estar ligada a la violencia en ninguna de sus formas y que por tanto se sustenta en el respeto a las formas de pensar de todos.

Cada uno es libre de opinar, pero siempre desde el respeto y sin causar perjuicios a las personas y entidades de su entorno.

Junta directiva FEG.