José Solivelles, nou entrenador de la FE Grama

17/01/2023

La Fundació Esportiva Grama vol comunicar la contractació de José Solivelles per a dirigir el primer equip de l’entitat. Signa fins el 30 de juny de 2024. El seu primer entrenament com a entrenador de la Grama serà demà, dimecres 18/1, per començar a preparar el partit de diumenge davant la Montañesa.

José Solivelles té experiència tant a Tercera Federació com a l’antiga Segona Divisió B, ja que va dirigir al CE Sabadell a la temporada 2016/17. També va estar al Manresa, club on va dirigir 12 jornadas i que va ficar a posicions de promoció d’ascens. Posteriorment, agafaria les rendes del Granollers, on va estar 4 temporades i va aconseguir -a la 20/21- ficar l’equip a playoff d’ascens cap a Segona Federació. Benvingut, José.

(Castellano)

La Fundació Esportiva Grama quiere comunicar la contratación de José Solivelles para dirigir el primer equipo de la entidad. Firma hasta el 30 de junio de 2024. Su primer entrenamiento como entrenador de la Grama será mañana, miércoles 18/1, para comenzar a preparar el partido del domingo ante la Montañesa.

José Solivelles tiene experiencia tanto en Tercera Federación como en la antigua Segunda División B, ya que dirigió al CE Sabadell en la temporada 2016/17. También estuvo en el Manresa, club que dirigió durante 12 jornadas y que tuvo en posiciones de promoción. Posteriormente, cogería las rentas del Granollers, donde estuvo 4 temporadas y logró -en la 20/21- meter al equipo a playoff de ascenso hacia Segunda Federación. Bienvenido, José.