Canvi a la porteria de la Grama: Adéu Texeira, benvingut Priego. (SANTS INNOCENTS 2018)

A l’esquerra: Marc Priego amb l’Europa. A la dreta: Toni Texeira amb la Grama.

Matí mogut a les oficines de la Fundació Esportiva Grama. El que a la tarda d’ahir era un “run-run” s’ha confirmat aquest matí amb la baixa oficial de Toni Texeira com a jugador de l’entitat colomenca.

Després de la seva suplència el passat diumenge contra l’E.C. Granollers, el porter potablava s’ha mostrat molt descontent durant la setmana i va demanar, personalment al President, que li deixés marxar abans de que es reiniciï la lliga de Tercera Divisió el proper 6 de gener.

Des de la Fundació Esportiva Grama, que sempre ha tractat a Texeira com el gran porter que és, s’ha estudiat la possibilitat de permetre la seva marxa. Finalment, l’Àrea esportiva encapçalada per Manolo García i amb l’aprovació del cos tècnic, ha accedit a concedir-li la baixa amb la condició de poder cobrir el seu lloc, prèviament,  amb un porter de garanties.

El C.E. Europa, Entitat que ja pretenia a Texeira aquest estiu, serà el nou destí del porter pratenc. Després d’arribar a un acord entre Directives, la Fundació Esportiva Grama incorporarà al porter escapulat MARC PRIEGO (05/07/1996) fins a final de temporada amb opció d’una més si l’equip compleix objectius.

Format al futbol base de la U.E. Sant Andreu, després de debutar com a sènior al Masnou i tornar a Sant Andreu per defensar la porteria quadribarrada durant dos temporades, Priego, va arribar aquest estiu al C.E. Europa. Ha jugat 20 partits i ha encaixat 22 gols. Deixa l’equip de Gràcia situat a la novena posició amb 31 punts.

Amb aquest comunicat oficial, la nostra Entitat vol agrair enormement a Toni Texeira els bons moments que ens ha fet passar defensant la nostra porteria i, a més, volem donar una sonora benvinguda a Marc Priego desitjant-li molta sort en la seva etapa a la Grama.

Adéu Texeira, benvingut Priego.

Mañana movida en las oficinas de la Fundació Esportiva Grama. Lo que en la tarde de ayer era un «run-run» se ha confirmado esta mañana con la baja oficial de Toni Texeira como jugador de la entidad colomense.

Tras su suplencia el pasado domingo contra el E.C. Granollers, el portero potablava se ha mostrado muy descontento durante la semana y pidió, personalmente al Presidente, que le dejara marchar antes de que se reinicie la liga de Tercera División el próximo 6 de enero.

Desde la Fundació Esportiva Grama, que siempre ha tratado a Texeira como el gran portero que es, se ha estudiado la posibilidad de permitir su marcha. Finalmente, el Área deportiva encabezada por Manolo García y con la aprobación del cuerpo técnico, ha accedido a concederle la baja con la condición de poder cubrir su lugar, previamente, con un portero de garantías.

El C.E. Europa, Entidad que ya pretendía a Texeira este verano, será el nuevo destino del portero pratense. Tras llegar a un acuerdo entre Directivas, la Fundació Esportiva Grama incorporará al portero escapulado MARC PRIEGO (07/05/1996) hasta final de temporada con opción de una más si el equipo cumple objetivos.

Formado en el fútbol base de la U.E. San Andreu, tras debutar como senior en el Masnou y volver a San Andreu para defender la portería cuatribarrada durante dos temporadas, Priego, llegó este verano al C.E. Europa. Ha jugado 20 partidos y ha encajado 22 goles. Deja el equipo de Gracia situado en la novena posición con 31 puntos.

Con este comunicado oficial, nuestra Entidad quiere agradecer enormemente a Toni Texeira los buenos momentos que nos ha hecho pasar defendiendo nuestra portería y, además, queremos dar una sonora bienvenida a Marc Priego deseándole mucha suerte en su etapa en la grama.

Adiós Texeira, bienvenido Priego.