Canvi a la banqueta del Juvenil A

28/02/2019
Luis Hernando, fins ara entrenador del Juvenil A.

La Junta Directiva de la Fundació Esportiva Grama, a través del seu àrea esportiva, vol comunicar el relleu a la banqueta del Juvenil A.

Luís Hernando deixa de ser tècnic del Juvenil de Preferent i el seu lloc l’ocuparà Manu Peláez que, fins avui, ocupava la banqueta del Cadet A.

Des de la nostra Entitat hem fet un  esforç aquesta temporada per aconseguir l’ascens de categoria i, amb la idea de redreçar la situació en les jornades que queden, hem pres aquesta decisió.

A Luís Hernando li agraïm el treball realitzat amb els nois de la Fundació i li desitgem molta sort en els projectes de futur.

A Manu, un home vinculat durant molts anys a la Gramenet i que ha fet un gran treball a Badalona, li donem la benvinguda en aquest nou repte.

 

[divider]

 

La Junta Directiva de la Fundació Esportiva Grama, a través de su área deportiva, quiere comunicar el relevo en el banquillo del Juvenil A.

Luís Hernando deja de ser el técnico del Juvenil de Preferente y su lugar lo ocupará Manu Peláez que, hasta hoy, ocupaba el banquillo del Cadete A.

Desde nuestra Entidad hemos hecho un esfuerzo esta temporada para conseguir el ascenso de categoría y, con la idea de reconducir la situación en las jornadas que quedan, hemos tomado esta decisión.

A Luís Hernando le agradecemos el trabajo realizado con los chicos de la Fundació y le deseamos mucha suerte en sus proyectos de futuro.

A Manu, un hombre vinculado durante muchos años a la Gramenet y que ha hecho un gran trabajo en Badalona, le damos la bienvenida a este nuevo reto.

Etiquetas: , , ,