Els nostres Infantils no han tingut molt bon cap de setmana.

Infantil B:

Era un partit en què els companys de categoria d’Iván de l’Infantil A volia mostrar-li el seu suport i els hauria agradat una victòria però no va poder ser. El partit bastant bé, vam tenir diverses ocasions i ens vam posar aviat per davant en el marcador, amb una jugada ens van fer l’1-1 i ens van empatar, després va arribar el 1-2 i el 1-3 el partit estava totalment controlat fins que va arribar l’expulsió a falta de 25 minuts per doble groga del nostre jugador Moha, a partir d’aquí vam començar a notar com ells van fer un pas més que nosaltres, jugàvem molt bé a la contra però ells van començar a marcar i va arribar el 2 a 3 i de 3 a 3 nosaltres comptant amb un jugador menys vam seguir atacant i no vam perdre la cara al partit i fruit d’això va arribar un penal a favor nostre però paguem un gran preu, vam tenir la baixa de Youssef, el jugador que li van fer el penal i va haver de abandonar el terreny de joc. faltant 15 minuts i sense tenir la possibilitat de canvi que la haviem esgotat un minut abans fent el tercer canvi no podent realitzar més canvis o sigui, que vam haver de jugar els últims 15 minuts amb 2 jugadors menys, vam marcar el penal i ens vam posar 3- 4 guanyant i en els últims conpases del partit i jugant amb dos jugadors menys ens van fer l’empat. Bé, a seguir sumant.

Era un partido en el que los compañeros de categoría de Iván del Infantil A quería mostrarle su apoyo y les hubiera gustado una victoria pero no pudo ser. El partido bastante bien, tuvimos varias ocasiones y nos pusimos pronto por delante en el marcador, con una jugada nos hicieron el 1-1 y nos empataron, luego llegó el 1-2 y el 1-3 el partido estaba totalmente controlado hasta que llegó la expulsión a falta de 25 minutos por doble amarilla de nuestro jugador Moha, a partir de ahí empezamos a notar como ellos dieron un paso más que nosotros, jugábamos muy bien a la contra pero ellos empezaron a marcar y llegó el 2 a 3 y de 3 a 3 nosotros contando con un jugador menos seguimos atacando y no perdimos la cara al partido y fruto de ello llegó un penalti a favor nuestro pero pagamos un gran precio, tubimos la baja de Youssef , el jugador que le hicieron el penalti y tubo que abandonar el terreno de juego. faltando 15 minutos y sin tener la posibilidad de cambio que la habiamos agotado un minuto antes haciendo el tercer cambio no pudiendo realizar más cambios o sea, que tuvimos que jugar los últimos 15 minutos con 2 jugadores menos, marcamos el penalti y nos pusimos 3- 4 ganando y en los últimos conpases del partido y jugando con dos jugadores menos nos hicieron el empate. Bueno, a seguir sumando.

Infantil C:

Partit davant un rival de 2n any i físicament superior. Al minut 2 ens trobem amb un gol en contra. I a la mitja part ens vam anar amb un altre gol més. A la segona part vam anar a pel partit, vam tenir oportunitats però no sé materialitzar.

Partido ante un rival de 2º año y físicamente superior. En el minuto 2 nos encontramos con un gol en contra. Y al descanso nos fuimos con otro gol más. En la segunda parte fuimos a por el partido, tuvimos oportunidades pero no sé materializaron.

Infantil D:

Martinenc 3 infantil D 4
Partit molt competit pels nostres jugadors en el que hem anat guanyant 0-2 i ens han empatat 3-3 però avui l’equip ha sabut patir i competir fins al final, hem marcat el gol de la victòria gran treball avui dels nostres.

Martinenc 3 infantil D 4
Partido muy competido por nuestros jugadores en el que hemos ido ganando 0-2 y nos han empatado 3-3 pero hoy el equipo ha sabido sufrir y competir hasta el final, hemos marcado el gol de la victoria gran trabajo hoy de los nuestros.

Infantil E:

Premier 12-0 IE

Primera part boníssima, teníem el rival ben agafat i a penes cap a alguna cosa. Tots dos equips teníem jugades de cara a porta però sense èxit. Després de 20 minuts de partit la premier s’avança en el marcador i 5 minuts després arriba el segon. Ens anem a la mitja part 2-0 perdent però no ens ho mereixíem per tota la feina que estàvem fent.
Sortim a la mitja part i l’equip estava molt tocat pel fet d’haver tingut una primera part molt bona i que el resultat no ens acompanyés. La primer seguia apretant i nosaltres baixàvem el ritme. El rival va aconseguir deu gols més que van fer allunyar-se del resultat.

Premier 12-0 IE

Primera parte buenísima, teníamos al rival bien cogido y a penas hacia algo. Ambos equipos teníamos jugadas de cara a puerta pero sin éxito. Tras 20 minutos de partido la premier se adelanta en el marcador y 5 minutos después llega el segundo. Nos vamos a la media parte 2-0 perdiendo pero no nos lo merecíamos por todo el trabajo que estábamos realizando.
Salimos a la media parte y el equipo estaba muy tocado por el hecho de haber tenido una primera parte muy buena y que el resultado no nos acompañase. La premier seguía apretando y nosotros bajábamos el ritmo. El rival consiguió diez goles más que hicieron alejarse del resultado.