Anuari 2017: De Primera Catalana a la Loteria de Nadal

Avui 31 de desembre de 2017 tanquem un bon any per a la Fundació Esportiva Grama i aprofitem aquestes dates per fer un resum de tot el que ha anat succeint durant aquests mesos de competició i d’activitat social a la nostra Entitat. A continuació presentem l’Anuari 2017:

En el pla esportiu, és inevitable començar parlant de l’equip Amateur que amb Dani Andreu a la banqueta va aconseguir l’ascens a Primera Catalana. El sènior de la Fundació ens va fer patir fins a l’última jornada per aconseguir el merescut ascens després d’una treballadora temporada. Ara amb un equip renovat i amb José Antonio García Escribano com a entrenador tanquen l’any líders de Primera Catalana.

Pel que fa als Juvenils, els tres equips van acabar a la part alta de les seves respectives lligues. Acabem 2017 amb quatre juvenils, i amb dos d’ells copant altes posicions: el Juvenil A molt a prop del líder, en un any que buscaran l’ascens, i el D tercer.

Els cadets van tenir un bon any aconseguint la permanència en cadascuna de les seves categories. Aquest any el Cadet A lluita per mantenir-se en Preferent, i els altres quatre equips es mantenen a la part noble de les seves lligues. Els infantils també han tingut un bon any. L’Infantil A es va quedar a les portes del retorn a Preferent i els altres equips van aconseguir mantenir les seves categories. Tanquem aquest 2016 amb l’Infantil A en un nivell exquisit, líders i amb la intenció de lluitar per l’ascens.

Deixant ja el futbol onze, en les altres categories vam viure els descens de l’Aleví A de Preferent i l’Aleví B però a més d’aquestes dues males notícies vam tenir moltes de bones: l’ascens de l’Aleví E, l’ascens i campionat de lliga del Benjamí D, el campionat de lliga del Prebenjamí D, l’Escola A es va proclamar campiona de lliga, i les Escoles B i C es van proclamar campiones de la Copa Cadeca.

En l’actualitat els equips Alevins, Benjamins, Prebenjamins i Escoles es mantenen en les zones nobles de les seves respectives lligues. Deixem per un moment els equips masculins de la Fundació per parlar dels equips femenins que han realitzat un gran 2017, la temporada passada les noies de l’Infantil-Aleví i l’Aleví-Benjamí van acabar terceres. Aquest any la secció ha crescut amb dos Juvenils-Cadets que tanquen l’any en posicions altes, el nou Cadet-Infantil en segona posició i l’Aleví-Benjamí com a líder.

Els nostres Veterans es van proclamar campions de lliga la temporada passada i han tancat l’any segons a tan sols 1 punt del líder. Finalment, posem fi a l’anàlisi esportiu de l’any amb el futbol sala. L’equip Sènior la temporada passada la van finalitzar en una gran cinquè lloc i tanquen 2017 en tercera posició a 2 punts del líder. La secció de futsal ha crescut amb dos equips Infantils jugant al CEB Nord.

Al maig vam viure la GRAN FESTA DE LA GRAMA.

Deixant de banda la qüestió esportiva i ens fiquem en l’activitat social durant aquest 2017. Va començar el mes amb la visita de Ramón Robert Estella, Conseller Delegat del RCD Espanyol. La Fundació en la seva funció de solidària es va sumar al febrer a l’EQUIP SOLIDARI amb la marca esportiva GEDO i la Fundació Eusebio Sacristán ajudant a persones que volen practicar el nostre esport i no tenen mitjans per fer-ho.

Març va començar amb una gran notícia: Estrella Damm, un dels nostres sponsors, renovava el seu compromís amb el nostre club. Al mes següent es va celebrar la segona edició de la Gala de l’Esport Colomenc on la nostra entitat va rebre dos premis en la categoria de Campions de Catalunya.

El canvi de mes va portar a la Grama a poder gaudir d’una beca per conèixer de primera mà el funcionament del FC Porto i la seva prestigiosa escola de futbol base, Dragon Force.

Ja al setembre, la Fundació Esportiva Grama va revolucionar la xarxa amb la creació del nostre canal de radio des d’on David Pons i David Llamas narren els partits del Primer Equip en directe cada jornada. Un mitjà de comunicació que segueix en construcció, molt aviat hi haurà una gran programació de molta qualitat.

Pel dia del Pare vam celebrar el concurs del SUPER PAPA on en una disputada votació va sortir guanyador Ferran Flores i pel dia de la Mare el nostre també tradicional concurs de la SUPER MAMA amb Pilar Pérez com a guanyadora.

Final del Campionat de Catalunya Juvenil Cadet femení. FCB – RCDE 04/06/17

Per juny la Fundació Esportiva Grama va organitzar al costat de la Federació Catalana de Futbol el Campionat de Catalunya Juvenil-Cadet Femení amb gran èxit. Durant aquest mateix mes l’Àrea Econòmica, encapçalada pel president Antonio Morales, va lliurar l’Auditoria a l’Ajuntament amb tots els moviments a través de les entitats bancàries, amb el control de les despeses i amb la recerca d’ingressos extres a través d’esponsors.

Un mes molt actiu en el qual es va celebrar sobre la gespa del Municipal de la Grama una jornada de Futbol Inclusiu amb els dos equips nostres com a amfitrions per al Campionat de Cloenda de la Lliga dels Centres de Dia de Prosalut Mental de la província de Barcelona.

Una temporada més no va faltar a la cita la Fundació Esportiva Grama a la NIT DELS CAMPIONS, i aquesta vegada amb tres equips campions. A més en la gala també li va ser atorgat un premi especial: fair-play al futbol femení de l’entitat. L’entitat també va ser premiada pel programa Marcador Catalunya de Radio Marca Barcelona com l’ “Equip Més Esportiu”.

També vam tenir un acte de solidaritat, la Grama va fer entrega de les seves equipacions d’aquesta temporada a Lamin Samateh per enviar al seu país, Gàmbia. I no podem tancar juny sense parlar de dos grans focus d’atenció. El primer d’ells va ser el concurs MVP on va resultar guanyador Íker Zafra. I el segon gran tema del mes va ser el campus d’estiu.

L’estiu va començar fort, a la tarda del dimarts 4 de juliol de 2017 la nostra entitat va signar un acord amb l’empresa Kelme per als propers quatre anys. Durant els següents mesos alguna visita institucional, molt futbol, ​​la Grama va participar en la Recollida de Joguines i a més el Tercer Premi de la Loteria de Nadal va caure al Bar de l’Estadi fent feliços moltes famílies de la Grama.

I finalment desembre. Aquest mes que tanquem avui i que ha significat una mostra clara i rotunda de Solidaritat. Es va tancar l’any avui fa una setmana, amb la disputa del Memorial Benèfic Sergio Chavarría “Chava” amb la participació de l’Agrupació Barça Jugadors, U.D. Vélez i C.F. Imperio. Un torneig organitzat per la Fundació Esportiva Grama que va ser un autèntic èxit de participació i recaptació.

Fins aquí tot el que ha succeït en 2017, moments que no serien igual si no els compartim amb vosaltres. La força d’aquesta Entitat són els seus valors i la idea de formació i integració cap als més joves. Com diu sempre el nostre President, si remem tots junts en la mateixa direcció aquesta Entitat tornarà al lloc que mai hauria d’haver abandonat.

Gràcies per aquest any meravellós i molta felicitat per 2018.

Hoy, 31 de diciembre de 2017 cerramos un buen año para la Fundació Esportiva Grama y aprovechamos estas fechas para hacer un resumen de todo lo que ha ido sucediendo durante estos meses de competición y de actividad social en nuestra Entidad. A continuación presentamos el Anuario 2017:

En el plano deportivo, es inevitable empezar hablando del equipo Amateur que con Dani Andreu en el banquillo logró el ascenso a Primera Catalana. El senior de la Fundació nos hizo sufrir hasta la última jornada para conseguir el merecido ascenso después de una trabajadora temporada. Ahora con un equipo renovado y con José Antonio García Escribano como entrenador cierran el año líderes de Primera Catalana.

En cuanto a los Juveniles, los tres equipos terminaron en lo alto de sus respectivas ligas. Acabamos 2017 con cuatro juveniles, y con dos de ellos copando altas posiciones: el Juvenil A muy cerca del líder, en un año que buscarán el ascenso, y el D tercero.

Los cadetes tuvieron un buen año consiguiendo la permanencia en cada una de sus categorías. Este año el Cadete A lucha por mantenerse en Preferente, y los otros cuatro equipos se mantienen en la parte noble de sus ligas. Los infantiles también han tenido un buen año. El Infantil A se quedó a las puertas del retorno a Preferente y los otros equipos lograron mantener sus categorías. Cerramos este 2016 con el Infantil A en un nivel exquisito, líderes y con la intención de luchar por el ascenso.

Dejando ya el fútbol once, en las otras categorías vivimos los descenso del Alevín A de Preferente y el Alevín B pero además de esas dos malas noticias tuvimos muchas de muy buenas: el ascenso del Alevín E, el ascenso y campeonato de liga del Benjamín D, el campeonato de liga del Prebenjamín D, la Escuela A se proclamó campeona de liga, y las Escuelas B y C se proclamaron campeonas de la Copa Cadeca.

En la actualidad los equipos Alevines, Benjamines, Prebenjamines y Escuelas se mantienen en las zonas nobles de sus respectivas ligas. Dejemos por un momento los equipos masculinos de la Fundació para hablar de los equipos femeninos que han realizado un gran 2017, la temporada pasada las chicas del Infantil-Alevín y del Alevín-Benjamín terminaron terceras. Este año la sección ha crecido con dos Juveniles-Cadetes que cierran el año en posiciones altas, el nuevo Cadete-Infantil en segunda posición y el Alevín-Benjamín como líder.

Nuestros Veteranos se proclamaron campeones de liga la temporada pasada y han cerrado el año segundos a tan sólo 1 punto del líder. Por último, ponemos fin al análisis deportivo del año con el Fútbol Sala. El equipo Sènior la temporada pasada la finalizaron en una gran quinto puesto y cierran 2017 en tercera posición a 2 puntos del líder. La sección de futsal ha crecido con dos equipos Infantiles jugando en el CEB Nord.

En mayo vivimos la GRAN FESTA DE LA GRAMA.

Dejando de lado la cuestión deportiva y adentrándonos en la actividad social durante este 2017. Comenzó el mes con la visita de Ramón Robert Estella, Consejero Delegado del RCD Espanyol. La Fundació en su función de solidaria se sumó en febrero el EQUIPO SOLIDARIO con la marca deportiva GEDO y la Fundación Eusebio Sacristán ayudando a personas que quieren practicar nuestro deporte y no tienen medios para hacerlo.

Marzo empezó con una gran noticia: Estrella Damm, uno de nuestros sponsors, renovaba su compromiso con nuestro club. Al mes siguiente se celebró la segunda edición de la Gala de l’Esport Colomenc donde nuestra entidad recibió dos premios en la categoría de Campeones de Catalunya.

El cambio de mes llevó a la Grama a poder disfrutar de una beca para conocer de primera mano el funcionamiento del FC Porto y su prestigiosa escuela de fútbol base, Dragon Force.

Ya en septiembre, la Fundació Esportiva Grama revolucionó la red con la creación de nuestro canal de radio desde donde David Pons y David Llamas narran los partidos del Primer Equipo en directo cada jornada. Un medio de comunicación que sigue en construcción, muy pronto habrá una gran programación de mucha calidad.

Por el día del Padre celebramos el concurso del SUPER PAPA donde en una disputada votación salió ganador Ferran Flores y para el día de la Madre nuestro también tradicional concurso de la SUPER MAMA con Pilar Pérez como ganadora.

Final del Campionat de Catalunya Juvenil-Cadet Femení. FCB – RCDE 04/06/17

Para junio la Fundació Esportiva Grama organizó junto a la Federación Catalana de Fútbol el Campeonato de Cataluña Juvenil Cadete Femenino con gran éxito. Durante ese mismo mes el Área Económica, encabezada por el Presidente Antonio Morales, entregó la Auditoria al Ayuntamiento con todos los movimientos a través de las entidades bancarias, con el control de los gastos y con la búsqueda de ingresos extras a través de sponsors.

Un mes muy activo en el que se celebró sobre el césped del Municipal de la Grama una jornada de Fútbol Inclsuvio con los dos equipos nuestros como anfitriones para el Campeonato de Clausura de la Liga 2016/17 de los Centros de Día de Prosalut Mental de la provincia de Barcelona.

Una temporada más no faltó a la cita la Fundació Esportiva Grama en la NIT DELS CAMPIONS, y esta vez con tres equipos campeones. Además en la gala también le fue otorgado un premio especial: fair-play al fútbol femenino de la entidad. La entidad también fue premiada por el programa Marcador Catalunya de Radio Marca Barcelona como el “Equip Més Esportiu”.

También tuvimos un acto de solidaridad, la Grama hizo entrega de sus equipaciones de esta temporada a Lamin Samateh para enviarlas a su país, Gambia. Y no podemos cerrar junio sin hablar de dos grandes focos de atención. El primero de ellos fue el concurso MVP donde resultó ganador Íker Zafra . Y el segundo gran tema del mes fue el campus de verano.

El verano comenzó fuerte, en la tarde del martes 4 de julio de 2017 nuestra entidad firmó un acuerdo con la empresa Kelme para los próximos cuatro años. Durante los siguientes meses alguna visita institucional, mucho fútbol, la Grama participó en la Recogida de Juguetes y además el Tercer Premio de la Lotería de Navidad cayó en el Bar del Estadio haciendo felices a muchas familias de la Grama.

Y por último diciembre. Este mes que cerramos hoy y que ha significado una muestra clara y rotunda de Solidaridad. Se cerró el año hoy hace una semana, con la disputa del Memorial Benéfico Sergio Chavarría “Chava” con la participación del la Agrupación Barça Jugadores, U.D. Vélez y C. F Imperio. Un torneo organizado por la Fundació Esportiva Grama que fue un auténtico éxito de participación y recaudación.

Hasta aquí todo lo que ha sucedido en 2017, momentos que no serían igual si no los compartimos con vosotros. La fuerza de esta Entidad son sus valores y la idea de formación e integración hacia los más jóvenes. Como dice siempre nuestro Presidente, si remamos todos juntos en la misma dirección esta Entidad volverá al lugar que nunca debió haber abandonado.

Gracias por este año maravilloso y mucha felicidad para 2018.