Ramón Carranza: “Hem fet un salt qualitatiu en els equips”

Abans que es tancarà l’any passat vam estar parlant amb J. Ramón Carranza, el coordinador de Futbol 11 de l’entitat, per saber com va ser 2017 i com vam arribar al nou any.

– Com ha estat aquest 2017 des de la teva posició?

– La primera part del 2017, la temporada anterior en què estava acabat d’arribar a aquest càrrec, va ser de molta feina per conèixer la realitat del futbol base del club i per planificar la propera temporada. Estic bastant content de la feina que es va fer a final de temporada i estiu perquè crec que hem fet un salt qualitatiu en els equips, i sobretot en els entrenadors.

– Com tanquem l’any en el futbol 11?

– Hi ha alguns equips que no estan tenint els resultats d’acord amb la qualitat de plantilla. Assenyalaria el Juvenil B i Cadet A que s’esperava millor rendiment. Al final amb el juvenil treballarem per intentar que l’any que ve tinguem un equip candidat a Preferent, i el cadet està jugant molt bé i segur que hi haurà permanència fent una segona volta molt bona.

Els altres equips crec que Juvenil A i Infantil A van a lluitar per l’ascens, després tenim equips de primer any que tenen molt bona pinta. Hi ha bons projectes.

– Què tal veus el futbol 7?

– Sabíem que aquest any seria de transició per al nostre futbol 7. Del que es tracta és de fer campanyes dignes i no perdre cap categoria. Toca aprofitar el treball d’aquest any per al següent fer un salt més, intentar recuperar la màxima categoria en alevins o fins i tot intentar pujar a la màxima de benjamins. Aquest any a més li hem donat un plus amb l’àrea de metodologia que porta Toni Díaz.

– Finalment, un desig per 2018.

– Seria complir tots els objectius però sé que és una cosa molt complicada així que almenys els ascensos del Juvenil A i Infantil A.

Antes de que se cerrará el año pasado estuvimos hablando con J. Ramón Carranza, el coordinador de Fútbol 11 de la entidad, para saber como fue 2017 y como llegamos al nuevo año.

– ¿Cómo ha sido este 2017 desde tu posición?

– La primera parte del 2017, la temporada anterior en la que estaba recién llegado a este cargo, fue de mucho trabajo para conocer la realidad del fútbol base del club y para planificar la próxima temporada. Estoy bastante contento del trabajo que se hizo a final de temporada y verano porqué creo que hemos dado un salto cualitativo en los equipos, y sobretodo en los entrenadores.

– ¿Cómo cerramos el año en el fútbol 11?

– Hay algunos equipos que no están teniendo los resultados acorde con la calidad de plantilla. Señalaría al Juvenil B y Cadete A que se esperaba mejor rendimiento. Al final con el juvenil trabajaremos para intentar que el año que viene tengamos un equipo candidato a Preferente, y el cadete está jugando muy bien y seguro que habrá permanencia haciendo una segunda vuelta muy buena.

Los demás equipos creo que Juvenil A e Infantil A van a luchar por el ascenso, después tenemos equipos de primer año que tienen muy buena pinta. Hay buenos proyectos.

– ¿Qué tal ves el fútbol 7?

– Sabíamos que este año sería de transición para nuestro fútbol 7. De lo que se trata es de hacer campañas dignas y no perder ninguna categoría. Toca aprovechar el trabajo de este año para el siguiente dar un salto más, intentar recuperar la máxima categoría en alevines o incluso intentar subir a la máxima de benjamines. Este año además le hemos dado un plus con el área de metodología que lleva Toni Díaz.

– Por último, un deseo para 2018.

– Sería cumplir todos los objetivos pero sé que es algo muy complicado así que por lo menos los ascensos del Juvenil A e Infantil A.