EDU DOMINGO, fitxatge per la segona volta.

Foto: Angel Garreta REMIMAGES

Eduard Domingo Viñals (10/11/1985), mig centre de caràcter defensiu procedent del E.C. Granollers de Tercera Divisió ha arribat a un acord amb la Fundació Esportiva Grama per la seva incorporació a l’equip de Jose Antonio García Escribano.

Jugador amb experiència a Tercera Divisió (Montañesa, Vilassar, Masnou i Granollers) arriba per complimentar el mig del camp de la Grama de cara a una segona volta del campionat que es preveu dura i on els colomencs hauran de seguir lluitant per l’ascens a Tercera Divisió.

Benvingut Edu.


Eduard Domingo Viñals (10/11/1985) , medio centro de carácter defensivo procedente del E.C. Granollers de Tercera División ha llegado a un acuerdo con la Fundació Esportiva Grama para su incorporación al equipo de José Antonio García Escribano.

Jugador con experiencia en Tercera División (Montañesa, Vilassar, Masnou y Granollers) llega para cumplimentar el mediocampo de la Grama de cara una segunda vuelta del campeonato que se prevé dura y donde los colomenses deberán seguir peleando por el ascenso a Tercera División.

Bienvenido Edu.