Aleix Hernando (Capità Juvenil A): «Hi ha una qualitat tremenda al juvenil»

16/12/2021

Aleix Hernando Fontana compleix el seu sisè any a les files de la Fundació Esportiva Grama. Va arribar al club sent infantil de segon any el 2015. Passaria pel Cadet Preferent i en el seu primer any de juvenil, a meitat de temporada, va pujar del B al Juvenil A on s’ha establert com a lateral titular i capità.

El jove defensa va ser presentat la temporada passada com a jugador del primer equip, als seus 16 anys alternaria el Juvenil A i amb el Tercera Divisió. Encara no ha pogut debutar amb els grans, però per segon any consecutiu és un dels jugadors que cada setmana entrena també amb l’equip de Juanma Pons.

– Aleix es troba confinat a casa per un positiu Covid i per això no va poder ser a Girona ni podrà ser aquest diumenge. Primerament, com esteu de salut tant tu com la família?

– Jo estic molt millor, la veritat crec que els “pitjors” dies ja els he passat de tos, mocs, febre, etc. La meva família tots bé per sort.

– Es tanca l’any i amb un derbi. Com veus els teus companys de cara a aquest partit?

– Els meus companys són capaços de tot, estic seguríssim que ho deixaran tot al camp per endur-se aquest derbi. Sabem el que ens juguem així que no dubto que es deixaran la pell al camp per emportar-se els 3 punts.

– Què té aquest Juvenil A que és capaç fins i tot de guanyar el líder al seu camp?

– Aquest Juvenil A és increïble. Aquest any he tingut sensacions que mai no havia tingut i estic segur que seguiré tenint al llarg de l’any, som tots una família i estem molt units, donem tot pel company i és que a nivell de qualitat hi ha una qualitat tremenda. És un autèntic luxe estar en aquest vestidor.

– És possible sortir del ‘Tourmalet’ invicte? Girona B (0-1), Badalona, ​​Barça B i Cornellà. Quin quatres!

– No ho dubto! Som capaços de tot el que ens proposem i partit a partit, treballant de valent, traurem aquests tres últims partits decisius de la primera volta.

– Parlem una mica de tu. Tercer any al Juvenil A i novament entrenant amb els grans. Què tal amb Juanma Pons?

– Doncs genial la veritat, estic molt content per les oportunitats. És un privilegi entrenar-me amb el primer equip que m’ajuda molt a millorar i sobretot gaudeixo el màxim possible.

– Tornem a diumenge. El capi seguirà l’últim partit de l’any per Grama Radio?

– Això està clar no ho dubtis!

– Finalment, i al marge del partit, demana un desig per al 2022.

– Doncs jo el que demano és salut per a tota la meva família, éssers estimats i altres, que sigui un bon any per a tothom. A nivell futbolístic tant de bo aconseguim mantenir-nos a la part alta de la taula i aconseguim una cosa bonica com és l’ascens a Divisió d’Honor.

– Moltes gràcies Aleix!!

Aleix Hernando Fontana cumple su sexto año en las filas de la Fundació Esportiva Grama. Llegó al club siendo infantil de segundo año en 2015. Pasaría por el Cadete Preferente y en su primer año de juvenil, a mitad de temporada, subió del B al Juvenil A en donde se ha asentado como lateral titular y capitán.

El joven defensa fue presentado la temporada pasada como jugador del primer equipo, a sus 16 años alternaría el Juvenil A y con el Tercera División. Todavía no ha podido debutar con los grandes pero por segundo año consecutivo es uno de los jugadores que cada semana entrena también con el equipo de Juanma Pons.

– Aleix se encuentra confinado en casa por un positivo Covid y por eso no pudo estar en Girona ni podrá estar este domingo. Primeramente, ¿cómo estáis de salud tanto tú como la familia?

– Yo estoy mucho mejor, la verdad creo que los “peores” días ya los he pasado de tos, mocos, fiebre, etc. Mi familia todos bien por suerte.

– Se cierra el año y con un derbi. ¿Cómo ves a tus compañeros de cara a este partido?

– Mis compañeros son capaces de todo, estoy segurísimo de que lo van a dejar todo en el campo para llevarse este derbi. Sabemos lo que nos jugamos así que no dudo de que se dejarán la piel en el campo para llevarse los 3 puntos.

– ¿Qué tiene este Juvenil A que es capaz hasta de ganar al líder en su campo?

– Este Juvenil A es increíble. Este año he tenido sensaciones que nunca había tenido y estoy seguro que seguiré teniendo a lo largo del año, somos todos una familia y estamos muy unidos, damos todo por el compañero y es que a nivel de calidad hay una calidad tremenda. Es un auténtico lujo estar en este vestuario.

– ¿Es posible salir del ‘Tourmalet’ invicto? Girona B (0-1), Badalona, Barça B y Cornellá. ¡Vaya cuatros!

– ¡No lo dudo! Somos capaces de todo lo que nos propongamos y partido a partido, trabajando duro, vamos a sacar estos tres últimos partidos decisivos de la primera vuelta.

– Hablemos un poco de ti. Tercer año en el Juvenil A y nuevamente entrenando con los mayores. ¿Qué tal con Juanma Pons?

– Pues genial la verdad, estoy muy contento por las oportunidades. Es un privilegio entrenar con el primer equipo que me ayuda mucho a mejorar y sobretodo disfruto lo máximo posible.

– Volvemos al domingo. ¿El ‘capi’ seguirá el último partido del año por Grama Radio?

– ¡Eso esta claro no lo dudes!

– Por último, y al margen del partido, pide un deseo para 2022.

– Pues yo lo que pido es salud para toda mi familia, seres queridos y demás, que sea un buen año para todos. A nivel futbolístico ojalá consigamos mantenernos en la parte alta de la tabla y consigamos algo bonito como es el ascenso a División de Honor.

– ¡Muchas gracias Aleix!