Victòria per tancar 2021

18/12/2021

La Fundació Esportiva Grama va acomiadar 2021 amb una victòria com a visitant (1-3) al partit amistós jugat davant la UD Viladecans.

Debutava Dani Pérez a la porteria i als 6 minuts no podia evitar l’1-0, gran estirada arribant a tocar la pilota després d’una ‘fuetada’ des de fora de l’àrea. Va reaccionar la Grama que va avisar amb una pilota al pal de Roger García.

Al minut 14 Roger García des de fora de l’àrea clavava un golàs per empatar i dos minuts més tard Fran Hernández feia exactament el mateix, aquesta vegada per capgirar el marcador.

Primers 45 minuts amb joc ràpid, la pilota rodava amb molta velocitat i els dos equips van proposar molt d’atac. Al segon temps la Grama va ser la clara dominadora.

Al 50′ José Enrique va fregar el seu gol després d’una gran rematada de cap a centre de Cabezola. Tres minuts després una bona jugada de Fran i Peris va acabar amb xut de José Enrique i Ángel rematant a gol el rebuig del porter (1-3).

D’aquí al final alguns acostaments dels locals, una parada de Dani Pérez i el quart a prop. Al 78 sota pals un defensa va evitar el gol de la Grama i al 84 Montalbán es trobarien amb el travesser.

La FE Grama acomiada així el 2021 amb una victòria davant un bon rival que lluita per l’ascens a Tercera RFEF.

11 titular: Dani Pérez (P), Rubi, Cabezola, Adrien, Molins, Ángel, Fran, Roger García, Recort, José Enrique i Akrong. També van jugar: Antonicelli, Montalbán, Peris i Escarrabill.

La Fundació Esportiva Grama despidió 2021 con una victoria como visitante (1-3) en el partido amistoso jugado ante la UD Viladecans.

Debutaba Dani Pérez en la portería y a los 6 minutos no podía evitar el 1-0, gran estirada llegando a tocar la pelota tras un zambombazo desde fuera del área. Reaccionó la Grama que avisó con un balón al palo de Roger García.

En el minuto 14 Roger García desde fuera del área clavaba un golazo para empatar y dos minutos más tarde Fran Hernández hacía exactamente lo mismo, esta vez para darle la vuelta al marcador.

Primeros 45 minutos con juego rápido, la pelota rodaba con mucha velocidad y los dos equipos propusieron mucho ataque. En el segundo tiempo la Grama fue la clara dominadora.

En el 50′ José Enrique rozó su gol tras un gran remate de cabeza a centro de Cabezola. Tres minutos después una buena jugada de Fran y Peris terminó con chut de José Enrique y Ángel rematando a gol el rechace del portero (1-3).

De aquí al final algunos acercamientos de los locales, una parada de Dani Pérez y el cuarto cerca. En el 78 bajo palos un defensa evitó el gol de la Grama y en el 84 Montalbán se encontrarían con el larguero.

La FE Grama despide así 2021 con una victoria ante un buen rival que lucha por el ascenso a Tercera RFEF.