Aconseguit el primer punt, el Benjamí A FEGrama anirà a per més dissabte a Santa Coloma contra el Sant Gabriel, líder

El Benjamí A FEGrama dirigit per Jonathan Serrat ha aconseguit un empat al camp de la Penya Barcelonista Barcino per 2-2.

Després del debut amb derrota per 0-5 el passat dissabte 4 d’octubre davant un dels clubs històrics de Catalunya que s’inclouen en aquest grup 8: el Sant Andreu al Nou Municipal de Santa Coloma, els jugadors de la Fundació Grama començar marcant amb gols d’Asier González i Eric García (0-2) però els locals van saber remuntar el partit.

La jornada 3 portarà una altra oportunitat a Santa Coloma contra el Sant Gabriel, líder en la classificació, el dissabte 18 d’octubre des de les 9 hores.Benjam_A_FEG de JONA no va poder contra el sant_andreu

El Benjamín A FEGrama dirigido por Jonathan Serrat ha conseguido un empate en el campo de la Peña Barcelonista Barcino por 2-2.

Tras el debut con derrota por 0-5 el pasado sábado 4 de octubre ante uno de los clubes históricos de Cataluña que se incluyen en este grupo 8: el Sant Andreu en el Nou Municipal de Santa Coloma, los jugadores de la Fundació Grama comenzaron marcando con goles de Asier González y Eric García (0-2) pero los locales supieron remontar el partido.

La jornada 3 traerá otra oportunidad en Santa Coloma contra el Sant Gabriel, líder en la clasificación, el sábado 18 de octubre desde las 9 horas.

Alé Grama!!!

Resultats Classificació