L'Aleví Benjamí Prebenjamí Femení Fundacio Grama de Santa Coloma perd per remuntada del Seagull a Les Oliveres (4-5)

L’Aleví Benjamí Prebenjamí Femení FEG dirigit per Jordi Pérez ha disputat un partit molt emocionant on després de remuntar un gol en contra inicial amb gol de Serena Creu s’avançava amb el triplet d’Ariadna Martínez fins el 4-1.

Però el Seagull es va anar acostant al marcador fins a empatar i aconseguir remuntar un partit que tenia molt complicat.

Gran esforç per a les noies de la Fundació Grama que per a la jornada 3, al conjunt de Santa Coloma li tocarà viatjar al Municipal Ruiz Casado del líder, el Sant Gabriel. Serà el dissabte 18 d’octubre des de les 10:30 hores.

L'Aleví Benjamí Prebenjamí Femení FEG perd per remuntada del Seagull a Les Oliveres (4-5)
L’Aleví Benjamí Prebenjamí Femení FEG perd per remuntada del Seagull a Les Oliveres (4-5)

El Alevín Benjamín Prebenjamín Femenino FEG dirigido por Jordi Pérez ha disputado un partido muy emocionante donde después de remontar un gol en contra inicial con gol de Serena Cruz se adelantaba con el triplete de Ariadna Martínez hasta el 4-1.

Pero el Seagull se fue acercando al marcador hasta empatar y lograr remontar un encuentro que tenía muy complicado.

Gran esfuerzo para las chicas de la Fundació Grama quienes para la jornada 3, al conjunto de Santa Coloma le tocará viajar al Municipal Ruiz Casado del líder, el Sant Gabriel. Será el sábado 18 de octubre desde las 10:30 horas.

En la jornada 2 será en Les Oliveres de Santa Coloma donde podrán continuar demostrando su valía, el sábado día 11 de octubre desde las 13 horas contra el Seagull.

Alé Grama!!!

[divider]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_CmpJornada?cod_primaria=1000120&CodCompeticion=19629050&CodGrupo=20236228&CodTemporada=10&CodJornada=1″ target=»blank» ]Resultats[/button]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?cod_primaria=1000120&codgrupo=20236228&codcompeticion=19629050″ target=»blank» ]Classificació[/button]

Por admin