L’equip d’Aitor Mezquiriz buscava la primera victòria de la temporada al Camp de Futbol de l’Energia però no va ser possible, tampoc van aconseguir emportar-se punts de Barcelona després de perdre 4-3 davant l’UE Sants B en un partit irregular.

L’Infantil B no va aconseguir en tota la primera part estar pel partit, els va costar molt entrar però el millor va ser que al descans el resultat no era dolent, 1-1 amb gol d’Adel Kabbani. A la segona meitat les forces s’igualarien, els colomencs van mostrar tot el seu potencial arribant ha avançar-se fins a dues vegades en el marcador.

Joao Fernando li donava la volta al 1-0 inicial, i després d’arribar el 2-2 de nou Joao va posar amb avantatge al seu equip. Quedaven set minuts per al final, l’equip guanyava i tenia bona pinta però al final els tres punts s’escaparien després d’una reacció estel·lar de l’equip local.

 

El equipo de Aitor Mezquiriz buscaba la primera victoria de la temporada en el Camp de Futbol de l’Energia pero no fue posible, tampoco consiguieron llevarse puntos de Barcelona tras perder 4-3 ante la UE Sants B en un partido irregular.

El Infantil B no consiguió en toda la primera parte estar por el partido, les costó mucho entrar pero lo mejor fue que al descanso el resultado no era malo, 1-1 con gol de Adel Kabbani. En la segunda mitad las fuerzas se igualarían, los colomenses mostraron todo su potencial llegando ha adelantarse hasta dos veces en el marcador.

Joao Fernando le daba la vuelta al 1-0 inicial, y tras llegar el 2-2 de nuevo Joao puso con ventaja a su equipo. Quedaban siete minutos para el final, el equipo ganaba y tenía buena pinta pero al final los tres puntos se escaparían tras una reacción estelar del equipo local.

Por admin