L’equip de Dani Rosa ha sumat aquest cap de setmana la segona victòria de la temporada, aquest cop golejant al CD Arrabal-Calaf de Gramenet.

El derbi colomenc es jugava al Nou Municipal i de nou l’Infantil A de la FE Grama no va ser capaç d’acabar les jugades. Durant els primers minuts del xoc els locals van arribar amb molta claritat però no van saber definir. El joc tampoc acabava de convèncer però per sort un penal gairebé al final de la primera part donava avantatge als colomencs, Jordi Lozano avançava al seu equip.

A la segona part i malgrat els canvis realitzats pel míster les coses van seguir igual, poc joc però aquesta vegada molta efectivitat. Gràcies a un córner rematat de cap per Arnau arribava el 2-0, el gol de la tranquil·litat. Després d’això l’equip va començar ha ser capaç d’entrar per bandes una cosa que faria molt de mal a l’Arrabal.

Marc Lozano, Sergi Rodríguez en dues ocasions i Javier Gonzáles van tancar el 6-0.

FOTOS DEL PARTIT: https://plus.google.com/u/0/photos/114910583159723277693/albums/6204651929905156113

Foto: Jordi Lozano
Foto: Jordi Lozano

El equipo de Dani Rosa ha sumado este fin de semana la segunda victoria de la temporada, esta vez goleando al CD Arrabal-Calaf de Gramenet.

El derbi colomense se jugaba en el Nou Municipal y de nuevo el Infantil A de la FE Grama no fue capaz de terminar las jugadas. Durante los primeros minutos del choque los locales llegaron con mucha claridad pero no supieron definir. El juego tampoco acababa de convencer pero por suerte un penalti casi al final de la primera parte daba ventaja a los colomenses, Jordi Lozano adelantaba a su equipo.

En la segunda parte y pese a los cambios realizados por el míster las cosas siguieron igual, poco juego pero esta vez mucha efectividad. Gracias a un córner rematado de cabeza por Arnau llegaba el 2-0, el gol de la tranquilidad. Tras eso el equipo empezó ha ser capaz de entrar por bandas algo que haría mucho daño al Arrabal.

Marc Lozano, Sergi Rodríguez en dos ocasiones y Javier Gonzáles cerraron el 6-0.

Por admin