Mal partit i pitjor resultat per l’Infantil C de la Grama que no va jugar un dels seus millors partits. A Sant Adrià de Besòs l’equip va perdre 2-0 davant el Sant Gabriel.

Als cinc minuts de començar el partit els locals s’avançaven en el marcador, després del gol els colomencs no van aconseguir seguir endavant amb el seu joc i no van poder xutar a porta, tampoc el Sant Gabriel que no va tornar a tirar.

A la segona part la Fundació Esportiva Grama va seguir sense crear ocasions mentre que els locals arribaven tímidament a la porteria i en una d’aquestes ocasions arribaria el 2-0 definitiu, en una falta lateral castigava el Sangra el mal partit de la Grama.

 

Mal partido y peor resultado para el Infantil C de la Grama que no jugó uno de sus mejores partidos. En Sant Adrià de Besòs el equipo perdió 2-0 ante el Sant Gabriel.

A los cinco minutos de empezar el partido los locales se adelantaban en el marcador, tras el gol los colomenses no consiguieron seguir adelante con su juego y no pudieron chutar a puerta, tampoco el Sant Gabriel que no volvió a tirar.

En la segunda parte la Fundació Esportiva Grama siguió sin crear ocasiones mientras que los locales llegaban tímidamente a la portería y en una de esas ocasiones llegaría el 2-0 definitivo, en una falta lateral castigaba el Sangra el mal partido de la Grama.

Por admin