El conjunt colomenc va guanyar 3-0 al Nou Municipal de Santa Coloma al AE Prat A.

Partit completíssim del juvenil A que va ser dominador del partit de principi a fi. Començava el partit amb una Grama ben plantada buscant la porteria rival, generant molt perill amb internades per la banda dreta amb Hernando, que posava dos centres que a punt va estar d’introduir-los dins la porteria el punta Nemil.

S’apropava la Fundació al gol, però seria Samu en el minut 18 l’encarregat de ficar la pilota al fons de les malles després d’un gran lliure directe. Reaccionava el Prat que gaudia dels seus millors minuts. Feia recular als homes de Manu Peláez i van estar a punt de l’empat en dos ocasions, una molt ben resolta pel porter Marcos.

I quan semblava que el resultat no s’aniria a moure en la primera part, una gran jugada individual de Nemil era detinguda pel guardameta Teo, però el rebuig l’aprofitava el jove Rubén Cifuentes, qui de taló feia el 2-0, resultat amb el que s’arribava a la mitja part.

Represa la segona part amb el conjunt local molt concentrat i en busca del tercer gol. I aquest arribaria al minut 48 després de què Nemil cedís una pilota que Samu s’encarregaria de ficar al fons de la porteria amb un magistral xut. Era el seu doblet particular i el tercer gol al marcador. Quedaba molt tocat el Prat, davant uns colomencs que defenien molt bé el resultat i que no van donar cap opció de sorpresa.

Important resultat que apropa una mica més al nostre juvenil A a l’objectiu.

El conjunto colomense ganó 3-0 en el Nou Municipal de Santa Coloma al AE Prat A.

Partido completísimo del juvenil A que fue dominador del partido de principio a fin. Comenzaba el partido con una Grama bien plantada buscando la porteria rival, generando mucho peligro con internadas por la banda derecha con Hernando, que ponía 2 centros que a punto estuvo de introducirlas dentro de la portería el punta Nemil.

Se acercaba la Fundación al gol, pero sería Samu en el minuto 18 el encargado de meter el balón al fondo de las mallas tras un gran libre directo. Reaccionaba el Prat que gozaba de sus mejores minutos. Hacía retroceder a los hombres de Manu Peláez y estuvieron a punto del empate en dos ocasiones, una muy bien resuelta por el portero Marcos.

Y cuando parecía que el resultado no se iría a mover en la primera parte, una gran jugada individual de Nemil era detenida por el guardameta Teo, pero el rechace lo aprovechaba el joven Rubén Cifuentes, quien de tacón hacía el 2-0, resultado con el que se llegaba al descanso.

Reanudada la segunda parte con el conjunto local muy concentrado y en busca del tercer gol. Y este llegaría en el minuto 48 después de que Nemil cediera un balón que Samu aprovecharia para meter al fondo de la portería con un magistral disparo. Era su doblete particular y el tercer gol en el marcador. Quedaba muy tocado el Prat, ante unos colomenses que defendían muy bien el resultado y que no dieron ninguna opción a la sorpresa.

Importante resultado que acerca un poco más a nuestro juvenil A al objetivo.