L’Ajuntament de Santa Coloma representat per Petry Jiménez (Tinent d’Alcaldessa, àrea de Ciutadania, Cultura i Esports) i Daniel Salgado (Regidor d’Esports) va visitar el Nou Municipal. Van estar acompanyats pel nostre president Antonio Morales, Encarni Santiago (Directiva), Jordi Martínez (Coordinador General Futbol Base) i Toni Pérez (Director Esportiu).

Petry Jiménez (Tinent d’Alcaldessa): «La visita al Nou Camp Municipal, acompanyats pel president de l’entitat, va ser molt agradable, i vull destacar que totes les mesures del protocol de seguretat estaven perfectament establertes i executades.
És un orgull per a la nostra ciutat que la Fundació Esportiva Grama treballi incansablement formant a joves de totes les edats. Felicitats!!»

Van poder veure i conèixer de primera mà la situació de la Grama i totes les mesures de seguretat i higiene preses en l’estadi. Prop d’una hora visitant les instal·lacions.

Antonio Morales (President): «És una satisfacció que les autoritats ens visitin i puguin veure de primera mà el treball que estem realitzant.»

Daniel Salgado (Regidor d’Esports): «L’entitat compleix molt bé les mesures del Procicat. Ens agrada el mètode QR. Cal aplaudir a totes les entitats per aquest gran esforç. Al costat de l’Ajuntament tots a una.»

El Ayuntamiento conoce de primera mano las medidas anti-Covid que cumple el club

El Ayuntamiento de Santa Coloma representado por Petry Jiménez (Teniente de Alcaldesa, área de Ciudadanía, Cultura y Deportes) y Daniel Salgado (Concejal de Deportes) visitó el Nou Municipal. Estuvieron acompañados por nuestro presidente Antonio Morales, Encarni Santiago (Directiva), Jordi Martínez (Coordinador General Fútbol Base) y Toni Pérez (Director Deportivo).


Petry Jiménez (Teniente de Alcaldesa): «La visita al Nou Camp Municipal, acompañados por el presidente de la entidad, fue muy agradable, y quiero destacar que todas las medidas del protocolo de seguridad estaban perfectamente establecidas y ejecutadas. Es un orgullo para nuestra ciudad que la Fundació Esportiva Grama trabaje incansablemente formando a jóvenes de todas las edades. Felicidades!!»

Pudieron ver y conocer de primera mano la situación de la Grama y todas las medidas de seguridad e higiene tomadas en el estadio. Cerca de una hora visitando las instalaciones.


Antonio Morales (Presidente): «Es una satisfacción que las autoridades nos visiten y puedan ver de primera mano el trabajo que estamos realizando.»


Daniel Salgado (Concejal de Deportes): «La entidad cumple muy bien las medidas del Procicat. Nos gusta el método QR. Hay que aplaudir a todas las entidades por este gran esfuerzo. Junto al Ayuntamiento todos a una.»