Orgull i caràcter per sumar 3 punts molts necessaris

25/04/2021

Gran victòria de l’Infantil A davant el C.D. Sant Gabriel C per 1-3 en el CEM Marina Besós José Luis Ruiz Casado.

Als colomencs els ha costat entrar en el partit i les primeres ocasions han estat del Sant Gabriel. A poc a poc l’Infantil A se ha anat estabilitzant a nivell defensiu i pràcticament en un interval de 10-15 minuts han aconseguit marcar tres gols, 2 gols a la contra i 1 de córner que va rematar Xavi per a situar el 0-3 en el lluminós.

A pocs minuts del descans els locals anotaven el 1-3 i amb aquest resultat ens anàvem a la mitja part.

La segona part ha estat marcada per la gran defensa en bloc i per les ajudes en els últims metres de la Grama, que ha resistit bé el resultat.

L’Infantil A torna a sumar 3 punts que eren molt necessaris per a continuar barallant.

Orgullo y carácter para sumar 3 puntos muy necesarios

Gran victoria del Infantil A ante el C.D. Sant Gabriel C por 1-3 en el CEM Marina Besós José Luis Ruiz Casado.

A los colomenses les ha costado entrar en el partido y las primeras ocasiones han sido del Sant Gabriel. Poco a poco el Infantil A se ha ido estabilizando a nivel defensivo y prácticamente en un intervalo de 10-15 minutos han conseguido marcar tres goles, 2 goles a la contra y 1 de córner que remató Xavi para situar el 0-3 en el luminoso.

A pocos minutos del descanso los locales anotaban el 1-3 y con este resultado nos íbamos a la media parte.

La segunda parte ha estado marcada por la gran defensa en bloque y por las ayudas en los últimos metros de la Grama, que ha resistido bien el resultado.

El Infantil A vuelve a sumar 3 puntos que eran muy necesarios para seguir peleando.