Golejada davant el Sant Andreu D per 1 gol a 5 al Narcís Sala.

Partit molt disputat des de els primers minuts. La Grama va sortir amb una idea de joc molt clara, estrènyer la sortida de pilota del rival. El Sant Andreu intentava treure l’esfèric des de darrere, tot i què amb moltes dificultats.

Un matiner gol de Iván i una contra de Justin van posar el 0-2 en el marcador.

En el segon acte es va mantenir la intensitat i el bon joc, molt vertical i amb pocs contactes, que li va permetre a Hovik guanyar la espatlla rival i anotar el tercer gol. Després també anotaria ell mateix el següent gol.

En el tercer quart el Sant Andreu es va imposar en joc i la Grama va estar un tant contemplativa, tot i que anava per davant en el marcador. Va aguantar amb solidesa defensiva i es va anar de nou al descans sense rebre cap gol (0-4).

En el últim quart, un reajustament tàctic va igualar de nou el partit i la Grama va tornar a disfrutar de bones ocasions. Iker va marcar el 0-5 després d’una gran centrada per la banda.

Finalment, el Sant Andreu va escurçar distàncies des de fora del àrea però no va ser suficient. Bona victòria per a seguir en la part alta de la classificació.

Goleda ante el Sant Andreu D por 1 gol a 5 en el Narcís Sala.

Partido muy disputado desde los primeros minutos. La Grama salió con una idea de juego muy clara, apretar la salida de balón del rival. El Sant Andreu intentaba sacar el esférico desde atrás, pero con muchas dificultades.

Un tempranero gol de Iván y una contra de Justin pusieron el 0-2 en el marcador.

En el segundo acto se mantuvo la intensidad y el buen juego, muy vertical y con pocos contactos, que le permitió a Hovik ganar la espalda rival y anotar el tercer gol. Después también anotaría él mismo el siguiente gol.

En el tercer cuarto el Sant Andreu se impusó en el juego y la Grama estuvo un tanto contemplativa, pese a que iba por delante en el marcador. Aguantó con solidez defensiva y se fue de nuevo al descanso sin recibir ningún gol (0-4).

En el último cuarto, un reajustamiento táctico igualó de nuevo el partido y la Grama volvió a disfrutar de buenas ocasiones. Iker marcó el 0-5 después de un gran centro por la banda.

Finalmente, el Sant Andreu recortó distancias desde fuera del área pero no fue suficiente. Buena victoria para seguir en la parte alta de la clasificación.