Primer punt de la temporada per al Juvenil A en la seva visita a Reus, en un match on els de Santa Coloma van ser dominadors del joc i van disposar de les millors ocasions (1-1).

El partit començava amb els blaus pressionant en camp rival i robant molt a prop del camp local. Molt millor plantada la Fundació, que no obstant això encaixava l’1-0 al minut 10 de partit, al aprofitar el lateral Llorenç un rebuig a l’àrea que creuava davant l’estirada de Pau.

Reaccionaven els colomencs que buscaven l’empat davant un FFB Reus que feia un pas enrere per defensar el marcador. S’acostaven els de Manu Peláez a l’àrea rival sense acabar d’encertar en l’última passada. Amb 1-0 s’arribava a la mitja part.

A la represa triple canvi dels visitants: Uri, Guille i Tortajada entraven al camp per donar aire fresc. El Futbol Base Reus sortia a la segona meitat amb un bloc molt baix. Circulava bé la Grama que s’apropava molt fàcilment a la porteria contrària.

Corria el minut 55 quan Adri després d’una jugada individual posava una centrada perfecta que era rematada de cap per Bafode al fons de la xarxa (1-1). Empataven els blaus que volien la victòria. Es succeïen diverses arribades a l’àrea roig-i-negre, primer Guille en un xut creuat i després Bafode en una rematada fluix. El Reus es defensava com podia.

Al minut 75, arribaria la jugada polèmica, Bafode es presentava a l’àrea després d’una passada llarga d’Uri, i era enderrocat de manera clara pel central de Reus, el col·legiat no va assenyalar res. Tot i això els de Can Peixauet tindrien una més per endur-se els 3 punts però Dani a boca de gol rematava fora. 1-1 final en un partit on a l’igual que la setmana passada els colomencs van merèixer més.

Primer punto de la temporada para el Juvenil A en su visita a Reus, en un encuentro donde los de Santa Coloma fueron dominadores por completo del juego y dispusieron de las mejores ocasiones (1-1).

El partido empezaba con los azules presionando en campo rival y robando muy cerca del campo local. Mucho mejor plantada la Fundació, que sin embargo encajaba el 1-0 en el minuto 10 de partido, al aprovechar el lateral Llorenç un rechace en el área que cruzaba ante la estirada de Pablo.

Reaccionaban los colomenses que buscaban el empate ante un FFB Reus que daba un paso atrás para defender el marcador. Se acercaban los de Manu Peláez al área rival sin acabar de acertar en el último pase. Con 1-0 se llegaba al descanso.

En la reanudación triple cambio de los visitantes: Uri, Guille y Tortajada entraban al campo para dar aire fresco. El Fútbol Base Reus salía en la segunda mitad con un bloque muy bajo. Circulaba bien la Grama que se acercaba muy fácilmente a la portería contraria.

Corría el minuto 55 cuando Adri tras una jugada individual ponía un centro perfecto que era rematado de cabeza por Bafode al fondo de la red (1-1). Empataban los azulones que querían victoria. Se sucedían diversas llegadas al área rojinegra, primero Guille en un chut cruzado y después Bafode en un remate flojo. El Reus se defendía como podía.

En el minuto 75, llegaría la jugada polémica, Bafode se presentaba en el área tras un pase largo de Uri, y era derribado de manera clara por el central de Reus, el colegiado no señaló nada. Aún así los de Can Peixauet tendrían una más para llevarse los 3 puntos pero Dani a boca de gol remataba fuera. 1-1 final en un partido donde al igual que la semana pasada los colomenses merecieron más.

Por admin