A les 10:30 hores es va dur a terme la tradicional ofrena floral a la Plaça de la Vila per commemorar la Diada Nacional de Catalunya. La Fundació Esportiva Grama va estar present a l’acte al costat d’altres entitats de la ciutat.

No va poder ser present el nostre President Antonio Morales, que es troba a Jaén, però si que va estar en tot moment en comunicació amb el Vicepresident, Manolo García, per a l’organització de l’expedició gramanetista que acudiria a aquest tradicional acte.

En representació de la FE Grama van acudir: Manolo García (Vicepresident), Jordi Martínez (Coordinador General), Encarni Santiago (Tresorera), Juanma Pons (Entrenador 1r Equip), Roger Peris (Capità 1r equip) i diversos jugadors i jugadoras del nostre futbol base i femení.

D’esquerra a dreta: Juanma Pons (Entrenador 1r Equip), Manolo García (Vicepresident), Encarni Santiago (Tresorera), Roger Peris (Capità 1r equip) i Jordi Martínez (Coordinador General)

A las 10:30 horas se llevó a cabo la tradicional ofrenda floral en la Plaça de la Vila para conmemorar la Diada Nacional de Catalunya. La Fundació Esportiva Grama estuvo presente en el acto junto a otras entidades de la ciudad.

No pudo estar presente nuestro Presidente Antonio Morales, quien se encuentra en Jaén, pero si que estuvo en todo momento en comunicación con el Vicepresidente, Manolo García, para la organización de la expedición gramanetista que acudiría a este tradicional acto.

En representación de la FE Grama acudieron: Manolo García (Vicepresidente), Jordi Martínez (Coordinador General), Encarni Santiago (Tesorera), Juanma Pons (Entrenador 1r Equip), Roger Peris (Capità 1r equip) y varios jugadores y jugadoras de nuestro fútbol base y femenino.

Por admin