Fran Hernández i Roger Peris (2) els golejadors del día. Foto: Afició FE Grama

Aquesta vegada sí, el bon partit de la Fundació Esportiva Grama va tenir premi i els tres punts es van quedar a Santa Coloma. Els de Juanma Pons es van endur la victòria per 3-1 davant l’EC Granollers.

Van ser els blaus els que van prendre la iniciativa i els que van avisar amb un cop de cap de Montalbán a centre de Cabezola (10′). Poc després arribaria el perill per l’altra banda, un centre de Rubi es va passejar per l’àrea sense poder ser rematat pel jove 9. De nou molt actius els dos laterals de la Grama en atac i tallant tot en defensa.

La millor oportunitat fins al gol arribaria al minut 12, Hamza va aprofitar un desajust defensiu i de vaselina quasi sorprèn a Guiseris. Al 24 Fran Hernández va obrir la llauna amb un bell gol de falta (1-0). Minuts després el mateix jugador va provar sort des de fora de l’àrea.

La Grama estava còmoda i dominava però en el minut 32 una errada en defensa va deixar la pilota morta dins de l’àrea i Hamza empatava per al Granollers (1-1). En aquesta fase final del primer temps el Granollers va fer un pas endavant, controlant i buscant el segon. Guiseris a cinc minuts de la mitja part va evitar amb els peus la remuntada visitant.

Dani Guiseris no va tenir molt treball. Foto: Laura Hernández

Es va reprendre el joc amb dos canvis a les files locals, l’entrada de Recort i Pantoja per Akrong i Montalbán. Primers quinze minuts més igualats, més obert i amb atacs constants dels dos equips però sense ocasions clares de gol.

A poc a poc la Grama tornaria ha controlar el partit. Després d’un córner i en una acció una mica ‘boja’ Alan de cap va estavellar la pilota al pal. Van avisar els de Santa Coloma i els gols van caure. No va participar molt en el primer temps però en el segon va aparèixer completament. Roger Peris. El capità a passada de Pantoja, molt participatiu, no fallava després de dos retalls (2-1, 68′).

Pantoja va estar a punt d’ampliar l’avantatge després d’un xut des de fora de l’àrea al qual el porter rival va respondre amb una gran estirada (72′). Els colomencs dominaven sense patir i van sentenciar abans del 80. Novament el capità, Roger Peris, després de rematar de primeres una assistència de Molins dins de l’àrea, gol fruit a una nova jugada per banda de Cabezola amb centre a l’àrea.

Antonicelli i Aleix Díaz van debutar en aquesta temporada, i el primer va intentar des del seu propi camp sorprendre el porter local. L’última va ser de Cabezola que va provar de marcar un gol olímpic. El 3-1 no es mouria del marcador i els tres primers punts es sumen en el debut a casa.

Esta vez sí, el buen partido de la Fundació Esportiva Grama tuvo premio y los tres puntos se quedaron en Santa Coloma. Los de Juanma Pons se llevaron la victoria por 3-1 ante el EC Granollers.

Fueron los azules los que tomaron la iniciativa y quienes avisaron con un cabezazo de Montalbán a centro de Cabezola (10′). Poco después llegaría el peligro por la otra banda, un centro de Rubi se paseó por el área sin poder ser rematado por el joven 9. Nuevamente muy activos los dos laterales de la Grama en ataque y cortando todo en defensa.

La mejor oportunidad hasta el gol llegaría en el minuto 12, Hamza aprovechó un desajuste defensivo y de vaselina casi sorprende a Guiseris. En el 24 Fran Hernández abrió la lata con un bello gol de falta (1-0). Minutos después el mismo jugador probó suerte desde fuera del área.

La Grama estaba cómoda y dominaba pero en el minuto 32 un error en defensa dejó el balón muerto dentro del área y Hamza empataba para el Granollers (1-1). En esta fase final del primer tiempo el Granollers dió un paso adelante, controlando y buscando el segundo. Guiseris a cinco minutos del descanso evitó con los pies la remontada visitante.

Se reanudó el juego con dos cambios en las filas locales, la entrada de Recort y Pantoja por Akrong y Montalbán. Primeros quince minutos más igualados, más abierto y con ataques constantes de ambos equipos pero sin ocasiones claras de gol.

Poco a poco la Grama volvería ha controlar el partido. Tras un córner y en una acción algo ‘loca’ Alan de cabeza estrelló el balón en el palo. Avisaron los de Santa Coloma y los goles cayeron. No participó mucho en el primer tiempo pero en el segundo apareció completamente. Roger Peris. El capitán a pase de Pantoja, muy participativo, no fallaba tras dos recortes (2-1, 68′).

Pantoja estuvo cerca de ampliar la ventaja tras un disparo desde fuera del área al que el portero rival respondió con una gran estirada (72′). Los colomenses dominaban sin sufrir y sentenciaron antes del 80. Nuevamente el capitán, Roger Peris, tras rematar de primeras una asistencia de Molins dentro del área, gol fruto a una nueva jugada por banda de Cabezola con centro al área.

Antonicelli y Aleix Díaz debutaron en esta temporada, y el primero intentó desde su propio campo sorprender al portero local. La última fue de Cabezola que probó de marcar un gol olímpico. El 3-1 no se movería del marcador y los tres primeros puntos se suman en el debut en casa.

Por admin